Søndag går turen til ROS Arena og 3.runde i cupen! – Elverum

Søndag går turen til ROS Arena og 3.runde i cupen!

Elverum møter ROS i cupens 3.runde, på bortebane!

Elverum tar søndag fatt på nok en bortetur i cupen når ROS er motstander i Cupens 3.runde kun 4 dager etter at Elverum slo ut Vestby fra 2.runde med en 61-21 seier i Vestby.

I ROS Arena venter et nytt 3.divisjonslag for Elverum, et lag med ambisjoner om opprykk fullt av sultne spillere.

Midtback Ole jacob borch spilte i DHK i fjor, sønn av treneren. Som blant annet har trent frem landslagsspiller Bergerud. Laget har også en del spillere fra det gode 94 laget som tidligere spilte i yngres.

Nicolas Granum i mål er tidligere Elitseriekeeper for St.Hallvard. Han ga seg med satsingen for litt over 1år siden, men vokter nå buret for ROS.

ROS møtte Toten i 2.runde og slo dem med 13 mål etter å ha ledet med 3 til pause.

Elverumstroppen er forsåvidt full, noen av gutta fra forrige runde spiller junior NM denne helga og er ikke med til ROS. Det gjelder blant annet Stian Mogen, Jonas Elvehøy, Alexander Mitrovic og Emil Kheri Imsgard.

Inn fra forrige runde kommer Morten Nergaard, Jesper Johan Gulliksen og Stiven Thorsteinsson.

Lukas Sandell har vært litt småskadet siste uke, men skal etter alt å dømme være klar for søndagens kamp.

I forrige runde fikk Elverum herje mot et Vestby-lag som prøvde så godt de kunne. Spesielt var Elverums vingspill og høye tempo en viktig faktor for 40 målsseieren. Selv om Elverum i dag møter et lag fra samme nivå, sier grunnlaget at det i kveld venter et vanskeligere lag i ROS Arena.  Så gjenstår det å se om Elverum får sette tempoet i kampen og om ROS velger å henge på eller forsøke å senke tempoet.

Kveldens kamp spilles som sagt i ROS Arena i Spikkestad, kampstart er 18:00.