Endelig sesongstart(!) – Elverum

Endelig sesongstart(!)

Nå begynner moroa!

Måneder med venting er endelig over, en ny sesong står for dør, rett rundt hjørnet og en høst med fortryllende forutsetninger ligger foran oss.

Siden slutten av mai har vi feiret, summet oss, latt en ny legendarisk sesong få fylle oss med gode minner og følt på hvorfor vi elsker denne sporten.

Vi har også tatt farvel med gamle kjenninger og ønsket nye velkommen til håndballbyen!

Nå står vi foran nye muligheter, sesongen som venter kan gjøre flere drømmer virkelige, dersom vi tørr å drømme, og tørr å tro på at alt er mulig. For er det en ting vi med et svart/hvitt hjerte vet, så er det at ingenting er umulig. 72 år med håndballhistorie har gitt oss både opp og nedturer, men vi har stått sammen for Elverum, løftet i lag og satt både Elverum og norsk håndball på kartet.

Eliteseriesesongen som nå venter lukter jevnere enn på mange år. Flere lag har potensiale til å kjempe om seriegullet, kanskje er det flere enn vi tror. Halden overrasket og var med helt der oppe i fjor, vi skal ikke se bortifra at nivået i ligaen er i ferd med å bli så bra at det også denne sesongen kan komme overraskelser både med positivt og negativt fortegn.

Elverum har de siste sesongenen vært nøtt til leve med et favorittstempel, uten å la det gå for mye inn på en tropp med en vinnerkultur som har gjort ordspill som «trauste hedmarkinger» til skamme. Det betyr ikke at det ikke er en gedigen oppgave som venter denne sesongen. Vi jages sesong etter sesong og må alltid fortsette å bygge klubb, lag og produkt, bare slik kan vi henge med i toppen.

I Elverum har vi vist at vi kjenner en viktig del av suksesskriterienen, vi har blant annet:
*Norges beste supportere!
*Norges råeste håndballarena!
*Et lag som jobber beinhardt og terper på marginer!
*Norges beste dugnadsgjeng som sørger for at alt ligger tilrette når drømmen skal gå i oppfyllelse!

Sammen har vi opplevd å skrive håndballhistorie, sammen vi har gjort bragder få turte tro på, vi har jaget storlag tomhendte hjem fra de dype skoger og vi har gjort Terningen Arena til vårt fort, kledd i hvitt!

Elverums kamp om å oppnå nye drømmer har allerede begynt, to cupkamper er allerede spilt, jakten på romjulskamper i Oslo Spektrum er igang og onsdag tar vi imot Nærbø til sesongens første seriekamp, da trenger vi deg på tribunen, og vi trenger deg gjennom en lang sesong med blodslit!

Sesongen som nå kastes igang blir garantert full av action. Gamle kjenninger kommer tilbake, supporterkampen på tribunene vil runge, tv-og radiokommentatorene kommer til å skirke seg hese, trenerteamet kommer til å rive seg i håret og stå i knestående, supporterbussene skal fylles, Terningen Arena skal få ny takhøyde og «Da vet vi at vi elsker vårt fagre ELVERUM»-skal runge langs glomma, gjennom de dype skoger og ut til håndballnorge!

Velkommen til en ny sesong! Velkommen til #NorgesTøffesteHåndballshow i Terningen Arena!