Elverum Håndball og Riis Bilglass med langsiktig rekordavtale – Elverum

Elverum Håndball og Riis Bilglass med langsiktig rekordavtale

Gjennom mange år har Elverum Håndball og Riis Bilglass hatt et vellykket samarbeid. Mange ideer har gjennom årene blitt til virkelighet og begge parter har ytet godt av hverandre.

Med bakgrunn i det vellykkede samarbeidet er det med stor glede som vi nå kan kunngjøre at Riis Bilglass har bestemt seg for å øke samarbeidet med klubben og det langsiktig.

Fra og med kommende sesong og tre år framover blir Riis Bilglass en av Elverum Håndballs gullpartnere med økt fokus på merkevarebygging og flere gode kundekampanjer.

 

Kalle Bjørkman, markedsansvarlig i Elverum Håndball:

«Dette er rett og slett ytterligere en herlig dag i Elverum Håndball.»

«Vi har gjennom mange år hatt et tett og godt samarbeid på lokalt nivå med Riis Bilglass og far og son Braaten. At vi nå klarer å ta et nytt skritt sammen og gjøre samarbeidet nasjonalt er både gledende og viser samtidig på den vokst Elverum Håndballs varemerke er inne i.»

«Vi tar stadig skritt i markedet og vokser for hvert år. Med stor ydmykhet skal vi nå sammen med Riis Bilglass gjøre alt for at vi de nærmeste tre årene skal få til et suksessfylt samarbeid på alle områder.»

Terje Braaten, Riis Bilglass:
«Riis Bilglass gleder seg til videre samarbeid med Elverum håndball.
Vi har vært med i mange år noe som har hatt stor betydning for bygging av merke navnet Riis Bilglass i Elverum.
Vi vet at vi får en utmerket profilering av Riis Bilglass Elverum videre med både lokal, regional og nasjonal synlighet. Vi håper med samarbeidet og møte flest mulig i Terning Arena til Norges råeste håndball show.»

Vi gleder oss!