Onsdag braker Eliteserien løs, hjemme mot Nærbø! – Elverum

Onsdag braker Eliteserien løs, hjemme mot Nærbø!

Elverum tar imot nyopprykkede Nærbø i 1.serierunde!

I morgen fylles Terningen Arena for første gang denne sesongen. Nyopprykkede Nærbø kommer over fra Vestlandet og er klare for å kjempe for poeng i kampen som har avkast 20:15. Det er knyttet stor spenning rundt oppgjøret i morgendagens kamp. Sesongens første gjeldene seriekamp er ofte preget av at det er to lag som ikke har satt alle systemer eller spilt godt nok inn de nye spillerne. Samtidig så er nok alle spillerne fulle av spillelyst og adrenalin, noe som gjør at lysten noen ganger kan trumfe håndballhodet. Det er alltid en herlig nerve i første spilleomgang i herrens eliteserie.

For Nærbø spiller en av de viktigste spillerne i Elverums historie. Steffen Stegavik som ble innlosjert i Hall Of Fame i forrige sesong var med på å sikre opprykket for de blå og hvite fra Jæren. Stegavik som var i Elverum i hele tre perioder er inne i sin tredje sesong i Nærbø. Steffen som har vunnet alt som kan vinnes i Norge med Elverum, og han har i tillegg spilt Champions League for laget som har vunnet sluttspillet de sju siste sesongene. Steffen er vel kanskje den aller viktigste spilleren for Nærbø denne sesongen.

Som nyopprykket lag har Nærbø forsterket troppen. Inn har vår tidligere keeper Vegard Bakken Øien kommet. Vegard har veldig mange sesonger bak seg på A-laget i skyggen av Morten Nergaard. Mange klubber har vært ute etter sisteskansen som kun hadde spilt i Elverum i karrieren, før han valgte overgang til Nærbø. Øien er tiltenkt rollen som førstekeeper og han er nok meget sugen på å vise seg frem i sin gamle hjemmearena.

En annen spiller som Nærbø må få i gang om de skal ha suksess er den venstre kantspilleren Sindre Heldal. Ny fra Fyllingen i sommer, og han er et enormt talent. Spilleren har vært fast på yngre landslag i mange sesonger og er en garantist for mål, både i spill og fra straffemerket. Det blir spennende å følge han denne sesongen.

I spillerstallen har Nærbø en rekke unge, spennende spillere. Mange har erfaring fra u-landslag. Tre av spillerne heter også det samme til etternavn. Andreas, Tord og Rassin heter alle Haugseng til etternavn. Andreas som spiller både midt- og venstreback er en spennende spiller som tidligere var på prøvespill i Elverum. Spilleren som er født i 98 blir spennende å følge i årets sesong.

For Elverum har det jo kommet en rekke nye spillere. Noen har en rekke kamper i eliteserien tidligere, mens andre er ferske på nivået. Spillere som Endre Langaas og Aleksander Westbye har spilt i eliteserien tidligere. Svenske Lukas Sandell og islandske Sigvaldi Guðjónsson er nye i ligaen, men har tidligere spilt på høyeste nivå. I tillegg har vi Jesper Gulliksen i bakhånd for Morten Nergaard og Emil Imsgaard. Den siste ny signeringen er også meget spennende. Simen Holand Pettersen har banket inn baller for Sandefjord i 1.divisjon i mange sesonger, og nå er det duket for første kamp på øverste nivå. Det blir interessant å følge alle disse nye spillerne i årets sesong. Hvor for tar de rollen sin? Det kan ta tid, men Michael Apelgren og Raymond Hamar har jobbet steinhardt i flere måneder for å være best mulig rustet til den nye sesongen.

Vi må heller ikke glemme spillerne som var med på å vinne gull i vår. Magnus Fredriksen har garantert tatt enda flere steg på veien mot landslaget. Morten Nergaard vil fortsatt vise at han er ligaens beste målvakt. Tine Poklar vil gjøre hva han kan for at Elverum skal ta to poeng mot Nærbø. Man kunne dratt frem mange, mange flere, men vi har enda ikke nevnt den viktigste faktoren for suksess i morgen og resten av sesongen. Dere på tribunen som bidrar til at det gjør vondt å tenke på at man skal reise til Elverum for å kjempe om poeng. Dere som støtter oss uansett.

Kom deg på kamp i morgen og ta gjerne med hele vennegjengen.

Vi håper på to poeng! HEIA ELVERUM!!