Vi er klare for å lage fest. Blir du med? – Elverum

Vi er klare for å lage fest. Blir du med?

Endelig er vi der igjen, endelig skal vi få invitere Innlandet på håndballfest. Vi skal få ta i mot gode venner i Steffen og Vegard, vi skal få introdusere årets nye innløpsvideo, Folkehøgskolens nye elever skal for første gang få oppleve håndballbyen Elverum å hva det innebærer, nye spillere skal skyte sine første mål i Terningen Arena, nettverket samles for mat og hygge, Live show med Leif Tore og i tillegg i morgen en Live show med dagens kampsponsor Østlendingen, flaggene i byen skal opp, nye autografkort skal signeres, hallen skal fylles hvit og ja det er rett og slett tid for ny sesong og den første av mange festaftener sammen.

Hele klubben arbeider hardt hver dag og det er med stor stolthet og glede vi åpnet opp sesongen i arrangørsteamet for et par uker siden og det var rekordmange tilstede. Å se iveren over å få komme i gang og servere alle våre supportere Norges tøffeste håndballshow er stor, å skape opplevelser som gjør regionen og byen stolte er det vi lever for.

Kan vi gjøre Elverum til en litt bedre plass å bo på som folk med stolthet omtaler når de møter folk fra andre steder så har vi oppfylt våre mål.

Det som på mange måter gjør Elverum Håndball unikt er at vi er bygd av den store massen med en kultur som sitter i veggene. Vi bygger vår styrke på samhold, engasjement, åpenhet, begeistring og lojalitet.

Å være en del av den folkebevegelse som vi representerer er stort og forplikter.

Kulturen som bygdes på asfalten på 50-60 tallet skal forvaltes, forbedres og utvikles hvert år.

Huset blir aldri ferdig uten kan stadig vekk bli større, sterkere og med plass for flere. I morgen stiller vi med et til store deler nytt lag med masse unge sultne spillere. La de få føle på hele kroppen hvor mye vi står bak dem, la de få føle at sammen er vi Elverum og vi løfter hverandre til uante høyder.

Vi er klare for fest og vi vil ha deg med!

 

Hjertelig velkommen til en ny sesong

//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball