Dette er de nyopprykkede Eliteserielagene til 2018/2019 sesongen! – Elverum

Dette er de nyopprykkede Eliteserielagene til 2018/2019 sesongen!

Disse har tatt turen opp i Eliteserien!

Ny sesong er i anmarsj og onsdag går Elverums første seriekamp av stabelen mot nyopprykkede Nærbø. Vi tar en kort titt på de nyopprykkede lagene Runar og Nærbø, som dermed har tatt over plassene til Nøtterøy og Sandnes.

Runar IL

Først tar vi kort for oss Runar fra Sandefjord. Laget som hadde sin storhetstid på 90-tallet og 2000-tallet og som etter noen år med motbakke nå er tilbake i det gode selskap i den øverste divisjonen.

Runar gikk nærmest ubeseiret gjennom fjorårets 1.disvisjon, med poengtap i kun en kamp kunne Sandefjord-laget avslutte på tabelltopp og sikret dermed opprykk tilbake til Eliteserien, etter å ha rykket ned etter 2015/2016 sesongen.

Nå er nye krefter kommet til og Eliteserien venter igjen. Flere kjente toppspillere er å finne på Runar den kommende sesongen, deriblant keeper Joachim Søhold Christiansen og Kennie Boysen.

Laget trenes av Leif Gautestad som blant annet har tidligerer fortid fra Runar og har tatt laget til cupgull, og som også har trent ØIF Arendal.

 

Nærbø Herrer

Nærbø består av en sammensveiset guttegjeng som har spilt sammen i årevis. De siste årene har det gitt vestlandslaget en skikkelig boost, og sendte Nærbø opp i Eliteserien!

I fjorårets 1.divisjon endte Nærbø på en 2.plass og kapret dermed opprykk. Det har vist seg å bo mye bra i den lille klubben som i fjor gikk hele vegen og sikret NM gull i junior-NM.

Laget består stort sett av lokale ungutter, men har i tillegg hentet inn noen kvalitetsspillere med erfaring i blant annet de tidligere Champions League og Elverumsspillerne Steffen Stegavik og Vegard Bakken Øien. Det gir styrke både fremover og bakover for et lag som dersom den gode flyten fortsetter kan bli en av sesongens overraskelser.

Nærbø får gleden av å starte sesongen i Terningen Arena mot regjerende seriemester Elverum!

 

Vi ønsker Nærbø og Runar velkommen tilbake i Eliteserien!