G16 trenger din støtte i kvalifiseringen til Bringserien – Elverum

G16 trenger din støtte i kvalifiseringen til Bringserien

KVALIFISERING BRINGSERIE GUTTER 16 8-9 september i Elverumshallen

Helga 8. og 9. september spiller Elverum G16 kvalifisering til Bringserien i Elverumshallen.
Her skal gutta ut i kamp mot Kabelvåg, Melhus/Gimse og Stord i kampen om å kvalifisere seg til den nasjonale serien.

Nytt for sesongen er at Bringserien spilles som nasjonal serie hele sesongen. Bringserien Gutter 16 arrangeres med 36 deltakende lag som fordeles i 3 avdelinger med 12 lag i hver avdeling. Disse spiller seriespill over 4 runder og de 4 best plasserte lagene i hver avdeling etter endt seriespill, går til nasjonalt sluttspill.

Det skal spilles kvalifiseringskamper i forkant, og 8. og 9. september får Elverum håndball G16 besøk av lagene Kabelvåg, Melhus/Gimse og Stord.

Laget består av spillere fra både 2002 og 2003 årgangen og spilles for sin første mulighet til nasjonalt seriespill denne helga. Med det nye kvalifiseringsoppsettet er det nå en pulje mer enn tidligere. Puljenen er seedet, så vegen inn i Bringserien er fortsatt tøff, mener Lars Nordberg som er en av trenerne for G16-laget.

Elverumslaget som nå skal ut i fen viktige kvalifiseringshelga har vært i hardtrening fra mai, kun avbrutt av en kort sommerferie. Nå venter både kjente og ukjente lag i helgas kamper.

Elverum møtte Melhus i Ski-cup for to uker siden og gikk seirende ut av det oppgjøret, men trener Nordberg tror nivået i helga er hakket vassere enn sist lagene møttes. Utover det er både Stord fra vestlandet og Kabelvåg fra nord, relativt ukjente for Elverum, det gir en spenning i helgas kamper!

Torsdag hadde G16 sin siste trening inn mot helgas kvalifisering, her var mye bra og terping på taktikk, så gjenstår det å se om det er nok til å sikre seg en god plassering og gode resultater.

Litt nivåforskjell innad i laget med 02 og 03 spillere, men forhåpentligvis er dette bare en styrke for hele laget. 03 gutta har kommet inn på G16 laget denne sesongen, og er klare for å lære.

Fjorårets Bring-spill på hjemmebane hadde godt publikumsoppmøte, Lars Nordberg håper mange tar turen til Elverumshallen for å gi de svarte og hvite støtte i kampen om spill i Bringserien. Det kommer til å løfte laget og gi motstanderen en hard kamp både fysisk og psykisk tror Nordberg.

«Det er ikke så mye annet å gjøre på en lørdag i september, så en tur i hallen passer seg bra»,-melder den tidligere Champions League spilleren.

«Jeg håper mange har lyst til å se hva som gror nedenfra i klubben også, forhåpentligvis kan jo noen av disse være å se i A-laget på sikt, selv om det er tidlig å konkludere med, er uansett publikumsstøtten uansett en viktig faktor for de yngre spillerene»-melder Nordberg.

Foruten et eventuelt spill i BRING-serien, er det regionalt seriespill som venter for G16, i tillegg til muligens en og annen turnering gjennom sesongen.

Elverum håper selvsalf å bli av de to beste lagene i helgas kvalifisering, og vil gjerne ha din hjelp fra tribunen i Elverumshallen til å nå opp for å få spille freme kamper i den nasjonale serien denne sesongen.

Vi ønsker G16 lykke til med helgas kvalifisering!

Slik spilles helgas kamper: