Klart for bortemøte mot Falk Horten – Elverum

Klart for bortemøte mot Falk Horten

2.serierunde i Eliteserien står for tur.

I den første serierunde tok vi to oppskriftsmessige poeng mot Nærbø takket være en god periode i 1.omgang ristet vi av oss de nyopprykkede gjestene. Allerede på søndag er det klart for ny match i eliteserien for herrer. Denne gangen tar vi turen til Vestfold, nærmere bestemt Horten. Falk Horten er motstander for elverumsgutta denne søndagen. I forrige serierunde imponerte guttene til Jonny Jensen. Selv om det ble null poeng, så klarte de å følge Drammen, som er en av gullfavorittene til døra.

 

Falk tapte 30-28 etter å ha ligget under med to til pause. Stefan Ilic fortsatte fra der han var i fjor med å banke inn mål etter mål for de blå fra Horten. Serberen ga seg ikke før han hadde satt ti baller bak mål DHKs målvakter. Ilic har en fryktet skuddarm i Norge, men i den forrige kampen viste han også frem en del finesser i den han hadde en dobbelfrosk som han etterfulgte med en herlig trick som resulterte i scoring. Ilic ble også kåret til Falks beste spiller i den kampen.

 

En annen spiller som blir utrolig viktig for Falk Horten denne sesongen er deres linjespiller Michael Jonassen. Runargutten som også har spilt i Nøtterøy gjorde hele 9 spillemål i seriepremieren. Et antall mål som er veldig imponerende siden han er helt avhengige av sine lagkamerater for å få ballen. Jonassen er en type strekspiller som elsker å rykke i rommene og gjøre seg tilgjengelige innspill.

 

Falk Horten har også Anders Jansrud i stallen. Jansrud er broren til vår tidligere venstreback Jørgen, og han spilte rekrutthåndball i klubben i 3 år. Anders hadde muligheten til å fortsette som en del av treningsgruppen til Elverum for et år siden, men valgte den gangen å gå til Falk. Dessverre for Anders røk han korsbåndet, og dermed ble hele sesongen spolert for spilleren som snuste litt på LM98(landslaget for spillere født i 98/99). Vi håper at kneet er bra igjen, og at Anders gjør en god sesong for laget til Jonny Jensen.

 

I målet mistet Falk en av sine beste spillere forrige sesong. Zivojin Ilic tok turen over fjellet til FyllingenBergen. Falk valgte dermed å satse på Simen Westbye Johansen og unggutten Marcus Rasch. Johansen har spilt i klubben i en mannsalder og er kanskje den spilleren med mest erfaring i klubben ettersom Simen Heyerdal valgte å legge opp før denne sesongen. Unge Rasch gjorde sine saker bra i forrige kamp mot DHK, og viste med det at han er et stort talent.

 

I tillegg har Falk sin kaptein Marius Kleiven som kommer fra Lillehammer. Kleiven som tidligere spilte i Lillestrøm er alle trenere sin drømmespiller. Med en fantastisk innstilling til trening og kamper er han spilleren som ofte går foran i krigen for Falk.

 

For Elverum gjelder det å fortsatt bygge på den fine seieren mot Nærbø. Angrep- og kontringsspillet var godt i den første matchen, og Elverum viste fortsatt at de har et toppnivå som ikke de nyopprykkede gjestene klarte å matche. Høyrekantene Linderud og Sigvaldi gjorde seg godt bemerket med 14 mål til sammen i denne kampen.

 

Michael Apelgren og Raymond Hamar håper nok på å slippe inn litt færre mål i kampene som kommer, og dette er nok også hovedfokuset mot Falk på søndag. På en god dag så er nok Elverum favoritter, men alle husker hvordan Elverum ble rundspilt mot Falk for ikke så altfor mange år siden. Den gangen storspilte Simen W. Johansen i en kamp falk vant med 9-10 mål på Elverum.

 

Vi håper på to poeng. Heia Elverum!!