Nå er det dags for å vise Europa den «hvite veggen» igjen! – Elverum

Nå er det dags for å vise Europa den «hvite veggen» igjen!

Finn fram hvit overdel og gjør deg klar for en håndballhøst uten like!

Gjennom de siste tre årenes deltakelse i EHF Champions League har Elverum blitt kalt for «The small town with the big white heart» la ordene synke inn og ta det til deg.

For akkurat du sammen med alle andre som er med og heier fram gutta hver uke er alle en liten del av de hvite hjertet.

Nå som vi skal spille fire hjemmekamper på fjorten dager er blir det hvite hjertets betydning større enn vanlig. Klarer vi sammen å mobilisere en full Terningen Arena både 19, 23, 26 og 30.e September?
Vi skal spille kamper i tre konkurranser mot meget tøff motstand.

Først venter klassiske Runar Sandefjord i Eliteserien onsdag kveld. Så skal vi opp mot den på papiret tøffeste motstanderen i vår Champions Leaguegruppe når vi får besøk av polske Wisla Plock.

Uken etter venter ny fight mot Runar men denne gang i NM og veien til Oslo Spektrum som vi alle drømmer om å komme til igjen.
De to ukenes hjemmekamper avsluttes etter det med en utrolig viktig kamp mot Spanske Ademar Leon, laget som jeg tror kommer å bli et av de lag som vi slåss med når vi skal telle opp om vem som skal videre til sluttspill i Champions League.
Som du skjønner blir dette vanvittig moro og veldig krevende, både for spillere, arrangement og alle supportere.

Vi må sammen mobilisere for å fylle Terningen fire ganger på to uker!
Det handler om å få med seg, barna, arbeidskameratene, fruen, hunden, kunder, ja tom svigermor. 😉

Skal gutta ha sjans neste søndag må vi gjenskape det vi har klart mot Montpellier, Kadetten, Gorenje Velenje for å nevne noen. Vi må gjøre Terningen Arena så vanskelig å spille i så at den følelsen Haslum spillerne fikk kjenne på i avgjørende semifinale før sommeren, skal være blek i sammenligning.

Gå inn i billettappen og sikre deg billetter i dag, bli med oss og lage håndballfester og samhold. Oppfordringen er klar: Vi trenger ALLE i Terningen Arena de kommende to ukene!

#sammenforelverum
//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball