Stöten i Sälen ny samarbeidspartner til Elverum Håndball – Elverum

Stöten i Sälen ny samarbeidspartner til Elverum Håndball

Vi er glade over å kunne presentere Støten i Sælen som ny samarbeidspartner til Elverum Håndball. Skidestinasjonen på andre siden grensen har gått inn som partner og vi er meget stolte over at Elverum Håndball attraherer også i Sverige.

Vi har tatt en prat med Johan Grandin som er salgssjef hos vår nye partner.

Først Johan velkommen med som ny samarbeidspartner til Elverum Håndball

Stort tack Kalle, det är med stor glädje och entusiasm som vi på Stöten går in som samarbetspartner i denna välskötta förening.

Fortell om Stöten i Sälen for alle våre supportere

I en inspirerande och vacker fjällmiljö ca. 10 mil från Elverum, precis vid den norska gränsen ligger denna fantastiska skid-resort i Sveriges största skidområde Sälen. Här kan du tillsammans med vänner eller familj koppla av ett par dagar och njuta av utförsåkning i någon av våra 46 nedfarter eller längd i någon av våra 4,5 mil preparerade spår. Vill man även koppla av från skidåkningen är en skotertur på fjället eller tur med hundspann ett par av våra mest populära aktiviteter. Barnen roar sig tillsammans med vår maskot ”Vargy” som varje dag hittar på bus eller arrangerar roliga tävlingar.

Förutom allt detta kan man i Stöten även njuta av afterski, nattklubb, barer, SPA, simbassäng, bowling, aktivitetsanläggning m.m.

Glöm inte att du som norrman, som extra bonus också får extra mycket för pengarna här på andra sidan gränsen! Man får norsk skidåkning till svenska priser helt enkelt! 🙂

Hvilke styrker har dere som skidestinasjon?

Vi har ett stort utbud av boende där du kan välja på allt mellan hotell, lägenheter & stugor beroende på hur många ni är och hur stor plånboken är. Här finns något för alla och som extra bonus ligger det mesta boendet med närhet till backen eller transportlift.

När det sedan gäller skidåkningen så är även den anpassad för att den skall passa alla. Här finns t.ex. både Sälens bästa & längsta skidåkning med sina 370 fallhöjdsmeter och sin 3060 meter långa nedfart…

Vill man tillslut inte bara åka i backen utan ha lite extra roligt med skidorna på kan man helt fritt prova någon av våra 7 olika äventyrsarenor med namn som Funpark, Speed Freak, Side By Side. Stöten SkiCross m.m.

Sen bor ju som sagt världens snällaste varg ”Vargy” hos oss! 🙂

Som ny partner, hva forventer dere å få ut av samarbeidet med Elverum Håndball?

Stöten har med sin närhet till den norska gränsen samt sina norska ägare alltid haft ett gott öga till Norge.

Oslo ligger faktiskt mycket närmare än Stockholm och med detta samarbete hoppas vi med engagemang från vår sida få upp ögonen på de norska företagen om vilka möjligheter som finns här när det gäller konferenser, kick-off, kundträffar m.m. Av de hundratals företagen som besöker oss varje år är det bara 10% som är från Norge. Den siffran hoppas vi kunna öka för varje år som går. Sen är det ju viktigt att gynna den lokala marknaden och då vi inte har så mycket stora klubbar i närheten av oss på den svenska sidan, var valet inte svårt när det gällde att hitta en bra och stabil samarbetspartner på norska sidan med alla spännande partners som de lyckats knuta till sig i sitt nätverk.

Vi ønsker Stöten velkommen i vårt partnernettverk!