Simen Holand Pettersen klar for å møte gamle rivaler i Terningen! – Elverum

Simen Holand Pettersen klar for å møte gamle rivaler i Terningen!

Vi har tatt en prat med Sandefjordgutten Simen Holand Pettersen foran oppgjøret mot Runar, der mange gamle rivaler står på andre siden av banen.

Kamp mot Runar onsdag kveld. Hva innebærer det for en som har vokst opp i Jotunhallen med Sandefjord Håndball som klubben i sitt hjerte?
Som en sandefjordsgutt er oppgjøret mot Runar mer enn bare en håndballkamp. Det er følelser og der en seier bare er godt nok.
Hva er det som ligger i følelsene rundt «hatet mellom de to klubbene? 

Det er en kamp ingen parter vil tape. Et eksempel er 2016/2017 sesongen der Sandefjord håndball spiller uavgjort hjemme og vinner mot Runar borte, og kommer høyere på tabellen. Det er jeg helt sikker på at de fra Haukerød likte svært dårlig. Neste sesong bruker de masse ressurser på å hente inn nye profiler til klubben og rykker opp. Hadde Sandefjord håndball hatt ressurser til det, skulle de gjerne utfordret Runar. Så en kamp mot Runar var noe jeg så fram til, fordi det er god reklame for håndballen i byen og utrolig gøy å spille.
Ditt beste minne i kampene mot laget fra Haukerød?
Beste minne er når vi slår Runar borte med 28-29, som var et fyrverkeri av en håndballkamp som hadde alt!
Hvordan har du opplevd starten i Elverum så langt?
Jeg trives veldig her på Elverum. Veldig trivelige lagspillere, de i støtteapparat og fantastiske supportere! Gleder meg til fortsettelsen!
Hva blir viktig for å slå et Runar i vinden om dagen, sånn sett fra din «inside-information»?
Runar presterte bra i kampen mot Drammen. Det blir viktig å ikke undervurdere et lag som har «blod på tann». Hvis vil holder fokuset oppe og spiller spillet vårt, skal vi være i stand til å slå laget fra Haukerød.
Noe du vil hilse til alle Elverumssupportere før onsdagens kamp?
Håper så mange som mulig kommer i terningen klokka 18:30, så skal vi gjøre det beste vi kan for å skape god stemning i hallen!