Elverum med klar seier over Runar! – Elverum

Elverum med klar seier over Runar!

Elverum-Runar 38-29 (19-11)

Onsdag tok Elverum imot det nyopprykkede Sandefjordslaget Runar til Eliteserieoppgjør i Terningen. Det var spenning foran kampen etter at Runar dager tidligere hadde nedsablet tittelkandidat Drammen, men det viste seg å bli en helt annen kamp mot Elverum.

For det var Elverum som tidlig tok føringen i kampen, med det ene raidet etter det andre dro Elverum ifra og viste tydelig at poengtap var uaktuelt.

Det var full pinne fra Elverum, og Runars feil eller skuddbom ble raskt omdannet til kontringsløp og scoring, godt ledet an av Sigvaldi Gudjonsson som var helt å skyene onsdag kveld, løp Runar regelrett i senk i første omgang og til pause var det 19-11 på tavla.

2.omgang fortsatte der den 1.slapp og Elverum fortsatta å kjøre på, mens Apelgren gjorde rulleringer på laget og slapp innpå Didrik Linderud, Alexander Mitrovic, Stian Mogen og Stiven Thorsteinsson utover i omgangen.

Runar prøvde seg ved et par andledninger, og klarte dels å pynte litt på resulatet som fort kunne blitt stygt, men Runar ga seg ikke, med Drammen-kampen friskt i minne levde et lite håp om poeng, og selv om Runar-målvakten gjorde det han kunne hjalp det ikke med susere og kontringsballer i alle retninger fra Elverum.

Tine Poklar var uhåndterlig for Runar-forsvaret, det samme var Sigvaldi Gudjonsson med sin løpskraft. Artig var det også å se Orri Jonsson igang igjen for Elverum, i Kristian Ørsteds fravær, samtidig som Endre Langaas også får herje på linja til tider.

Elverum får igjen vist sin bredde og selv med rullering på laget kommer scoringene, da hjelper det lite at Kenneth Bach Hansen setter 7 mål for Runar og gjør det han kan for å spille opp sine lagkamerater.

Når Elverum fyrer igang sluttspurten har ikke Runar en sjanse og må håpe at et nytt forsøk i Cupen om en uke kan ende bedre.

Det ender 38-29 i Terningen etter nok en festforestilling av Elverum, som virker mer enn klare til å ta imot Champions League-eventyret til Terningen kommende søndag.

Elverums mål: Sigvaldi Gudjonsson (12), Endre Langaas(5), Simen Holand Pettersen(4), Tine Poklar (3), Thrainn Orri Jonsson(2), Magnus Fredriksen(2), Håkon Ekren(2), Alexander Westby(2), Stiven Thorsteinsson(2), Didrik Linderud(2), Alexander Mitrovic(1), Lukas Sandell(1)

Toppscorer Runar: Kenneth Bach Hansen(7)

Lagene møtes igjen til Cupens 4.rund neste onsdag 26.september kl 18:30.

Før den tid skal Elverum ut i ny Champions Leaguekamp, hjemme mot Wisla Plock søndag 23.september kl 18:10! Møt opp!

#SammenForElverum