Dette skjer i Terningen Arena på søndag – Elverum

Dette skjer i Terningen Arena på søndag

Tid for sesongens første hjemmekamp i EHF Champions League. Vi får besøk av det polske storlaget Wisla Plock. Når vi får så fint besøk ønsker vi å legge opp til skikkelig fest i Terningen Arena.

Før kamp:

Lad opp til kamp med Før Avkast med Leid Tore Surèn samtidig som du spiser søndagsmiddagen i Terningen Kafe. Nyhet til i år er at vi arrangerer trekamp for både barn og voksne, vi har ansiktsmaling.

Det vil bli delt ut hvite t-skjorte så langt lagret rekker og vi oppfordrer alle til å komme kledde i hvit overdel.

Souvenir-shopen er som vanlig åpen og her kan du kjøpe drakter, skjer og andre ting du ønsker. Nyhet til søndag er at du kan få din favorittspilleres navn og nummer trykket på ryggen.

 

Kampen:

I tillegg til selve kampens størrelse hvor vi får besøk av et av Europas beste klubblag de siste ti årene med landslagsspillere fra seks ulike nasjoner så kommer vi med en nyhet, vi kommer kjøre liveintervjuer med profiler fra tribunen under kampen.

 

Etter kampen:

Etter kampen kommer vi som første klubb i EHF Champions Leagues historie til å arrangere publik pressekonferanse. Dette innebærer at alle som ønsker kan se pressekonferansen live i entreområdet i Terningen Arena. Trenere og spillere fra begge lagene gir sinn syn på kampen.

Spillerne kommer ut i entreområdet og skriver autografer i Fan Zone og det vil være kiosker åpne for de som ønsker å kjppe noe godt samtidig som du mingler med spillerne.