Klart for 4.runde i cupen, og vi tar imot Runar – Elverum

Klart for 4.runde i cupen, og vi tar imot Runar

Cupen drar seg til, onsdag spiller 4.runde i Terningen Arena!

For andre gang på en uke kommer laget til Leif Gautestad til Terningen Arena. Denne gangen er det cupoppgjøret mellom Elverum og Runar som står på agendaen. I seriekampen forrige onsdag var Elverum det klart beste laget da de vant 38-29 etter å ha ledet med 8 mål til pause. Den nye kantspilleren Sigvaldi Gudjonsson ble kampens soleklare ener med sine 12 mål, der ni av dem var spillemål.

For Runar var det Kenneth Bach Hansen som ble mestscorende med sine 7 mål. Dansken kom inn i kampen etter at Øyvind Frigstad ble skadet tidlig. Runar slet veldig med å sette forsvarsspillet i denne kampen, noe som gjorde det svært vanskelig for deres gode målvakt Joachim Christensen. Dansken har ett imponerende høyt toppnivå som gjestene fra hvalfangerbyen er avhengige av om de skal ta seg til neste runde av cupen.

I forrige kamp mellom lagene løsnet det også litt for Runars store signering før comebacket i eliteserien. Tobias Rivesjø, som har hatt en litt tøff start på sesongen så mye piggere ut i Terningen Arena forrige onsdag. Svensken som kom tilbake igjen til Runar fra tysk håndball er i ferd med å finne tilbake til det gode spillet som gjorde at han fikk muligheten i Tyskland.

Runar har fortsatt gode kantspillere i Glemming og Hybertsen. Begge to har et høyt toppnivå som kan gjøre livet surt for Imsgaard og Nergaard i målet til Elverum. Duoen hadde kun et mål sist og er nok ganske revansjesugne i cupoppgjøret som har avkast 18:30 onsdag.

Runar er et lag som er fullt av tradisjoner og har en vinnerkultur i bunn. For ti år siden møttes lagene i Oslo Spektrum med blant andre Christian Berge og Christoffer Rambo i hver sin rolle, på hvert sitt lag. Den gangen var også Elverum favoritter, men det var Runar som stakk av med tittelen etter at de stenge igjen bakover på banen, og nevnte Rambo skjøt mål på mål. I morgendagens oppgjør er det nok bare Nergaard som husker denne kampen, men han er nok innstilt på å sende Elverum et steg nærmere Oslo Spektrum.

Oslo spektrum er kanskje den største opplevelsen håndballspillere i Norge kan oppleve. Med fantastiske rammer og opp mot 5000 på kampene er dette selve rosinen i pølsa for alle lag denne sesongen. Elverum har uttalt at de vil til Oslo for å kjempe om NM-gullet, men først må de slå et Runarlag som helt sikkert vil legge igjen all respekten hjemme på Haukerød denne kvelden.

Billettprisene er senket med 50% og begge lag håper på full hall. Ta turen til Arenaen på onsdag for å støtte ditt lag. Avkast er 18:30 i Terningen Arena.

HEIA Elverum