Elverum bråsnudde kampen og gikk videre i Cupen! – Elverum

Elverum bråsnudde kampen og gikk videre i Cupen!

Elverum -Runar 31-26(13-13)

Onsdag kveld tok Elverum imot Runar til 4.runde i cupen, det ble en kamp av det spesielle slaget.

For lagene møttes for andre gang på en uke og etter en overlegen seier fra Elverum i Eliteserieoppgjøret var det nå et helt annet Runar-lag som entret banen i Terningen Arena.

Elverum fikk lite til å stemme fra start, og imotsetning til forrige oppgjør satt det også bedre for Runar nå. Lagene gikk til pause på 13-13 etter at Runar hadde ledet med hele 3 mål fem minutter tidligere. Rivesjø ledet an for et Runar-lag som ikke hadde gitt opp drømmen om avansement.

Ut i 2.omgang fortsatte det å gå tingt for Elverum som tydelig hadde helgas Champions League-kamp mot Wisla Plock litt igjen i beina, det så hvertfall lenge slik ut, før tilskuerne formelig fikk seg et skikkelig kick drøye 10 minutter ut i omgangen, da skjer noe helt spesielt. Elverum får to raske utvisninger og står 4 mot 6 på banen i 2 minutter, på det tidspunktet står det 20-20 og mye tyder på at Runar igjen skal få et grep om kampen, nå som Elverum endelig er innpå igjen.

Men så skjer ikke, det er derimot Elverum og en løpsterk Sigvaldi Gudjonsson som fører an med to mann i undertall, snapper ballen 3(!)ganger på 40 sekunder og scorer 3 raske mål på kontring. Helt imot spillet gang og på mest uventet vis er det Elverum som plutselig ligger 3 mål foran på 23-20 og derfra og ut har laget og tilskueren fått seg et skikkelig kick, alle finner igjen troa og energien, og selv om Runar fortsatt jager bak, blir det vanskelig når Rivesjø må ut med blått kort, som en av kveldens beste spillere for Runar.

Det kokte over for flere underveis, og her vil det fort komme etterspill.

Men Elverum lot seg ikke hindre i å styre kampen til sin fordel og anført av blant annet Lukas Sandell og Sigvaldi Gudjonsson kan Elverum gå av banen med en 31-26 seier, i en kamp som hadde det meste. Liten tvil om at de frammøtte fikk valuta for pengene også denne onsdagskvelden.

Mål Elverum: Sigvaldi Gudjonsson(9),Lukas Sandell (8-BB), Simen Holand Pettersen(5), Håkon Ekren(2), Tine Poklar(2), Alexander Westby(2), Thrainn Orri Jonsson(2), Didrik Linderud(1)

Toppscorer Runar: Tobias Michael Rivesjø(7)

Det betyr at Elverum er videre til kvartfinalen i cupen, og den trekkes i kveld kl 18:00 på håndballforbundets facebook-sider. Vi gir deg oppdatering på trekningen så raskt den er klar!

#VeienTilSpektrum

Søndag smeller det i Terningen igjen, da er det Champions League mot Ademar Leon som står for tur 18:10!