#FULLHALL på søndag – Elverum

#FULLHALL på søndag

Spanske Ademar Leon skal få kjenne trykket av en stappfull Terningen Arena

Vi nærmer oss slutten av et Maraton av hjemmekamper. På søndag venter den fjerde på 14 dager og for en kamp det kommer til å bli.

Forrige sesongs store konkurrent om avansement Ademar Leon kommer til Elverum for å slåss om poeng i Champions League. Man gjør det med flere profiler der Juanin Antonio Garcia er den klart mest lysende med over 20 år som spiller av høy internasjonal klasse.

Selv har vi startet gruppespillet med to knepne tap mot Bucuresti og Wisla Plock og trenger virkelig poeng.

Skal de poengene blir virkelighet så trenger vi et publikum som står distansen ut og vinner Maratonen. Vi trenger et publikum som virkelig er oppe i gir og som lar spillerne få følle at i dag flyr vi.

Skal vi igjen kunne tillate oss å drømme om avansement i fra gruppespillet så er søndagens kamp en virkelig skjebnekamp hvor mye stilles på sinn spiss.

Ademar står med tre poeng etter to kamper og går ved seier opp på fem. Vi har hatt to meget tøffe kamper i innledningen så ting er ikke så sort som noen sikkert mener ut ifra tabellens utseende.
Seier på søndag så er gutta med for fullt og vi kan igjen drømme og bli med på en fantastisk høst i Champions League.

Vi imponeres over våre supportere som følger oss i tykt og tynt og håper dere alle er klare for å yte maksimalt på søndag.
La Håndballeuropa igjen få se den hvite veggen, la Håndballeuropa igjen få høre om Elverum Håndball.

Vi gleder oss til å se akkurat deg i Terningen Arena og oppfordrer til å ta med familie, venner, ansatte, kunder, barn, bestemor, svigermor og ja alle du noensinne har pratet med.
#sammenforelverum

//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball