Se Elverum Håndball på Østlendingen.no – Elverum

Se Elverum Håndball på Østlendingen.no

Amedia-avtalen gir deg Elverum Håndballs kamper på Østlendingen.no også i framtiden!

Amedia og Østlendingen har inngått avtale med Norges Håndballforbund og Norsk Topphåndball. Avtalen betyr at Amedias lokalaviser og Nettavisen trapper opp sin dekning av håndball og nå vil sende håndballens Eliteserie for kvinner og menn. I tillegg har Amedia også visningsrett for håndballens nivå to og tre.

Det betyr at du fortsatt ser Elverums Eliteseriekamper på Østlendingen.no (dersom de ikke er TV-kamp på TV2), slik som tidligere, men at du nå må abonnere på Østendlingen/eller andre av Amedias aviser for å ha tilgang til kampene.

Som Generalsekretær Erik Langerud i Norges Håndballforbund sa, er avtalen med Amedia viktig for norsk håndball:
– Dette er en stor dag. Med Amedia på laget vil vi øke både oppmerksomheten og engasjementet gjennom bred distribusjon i landets lokalaviser. Samtidig vil Nettavisen bidra til riksdekkende oppmerksomhet. Amedia er en perfekt partner, og vil i enda større grad øke interessen for norsk håndball med et lokalt preg, sa Langerud, når avtalen var klar.

Konsernsjef Are Stokstad i Amedia mener avtalen med Håndballforbundet er viktig for landets lokalaviser og Nettavisen:
– Håndball er en viktig idrett som engasjerer både nasjonalt og i lokalsamfunn over hele Norge, og som det er en viktig oppgave for avisene å ha en bred og god dekning av. Avtalen betyr at våre medier nå blir sentrale møteplasser for håndballinteresserte nordmenn, og at håndballklubbene får økt oppmerksomhet og spredning. Med den avtalen vi nå er blitt enige om er våre 513.000 abonnenter sikret direktesendt sportsjournalistikk av høy kvalitet, og over hele landet kan håndballinteresserte nå finne sitt favorittlag gjennom Amedias felles vertikal for sportsinnhold, Norgessporten, sier konsernsjef Are Stokstad.

Avtalen med Norges Håndballforbund har en varighet på fire år.

Slik ser du Eliteserien Kvinner og Eliteserien Menn:

– TV2 sender «Ukas kamp» på TV2 Sport 2 og Sumo.no.

– Alle de andre eliteseriekampene ser du live på en av Amedias 63 lokalaviser og Nettavisen. For å se kampene live må man ha et abonnement hos Amedia eller Nettavisen. Elverums kamper ser du på Østlendingen.no

– Kampene kommer i arkivet på HandballTV etter 24 timer

– Flere vil kjenne igjen løsningen og ordning da den er tilsvarende den som allerede finnes for mange fotball- og hockey kamper.
Kampene finner du også i Norgessporten, og der legges også kampene i arkiv.

 

Vi håper på et enda bedre samarbeid med vår mediapartner Østlendingen, og håper du er klar for å få enda mer håndballnytt hjem til deg, eller på enheten du bruker der du er!

Du ser Elverums kamper i Eliteserien på www.ostlendingen.no