Elverum G18 klare for Lerøy-kvalik i Sotra Arena – Elverum

Elverum G18 klare for Lerøy-kvalik i Sotra Arena

Lerøy-kvaliken for Elverum spilles i Sotra Arena denne helga.

I helga skal Elverums gutter 18 til Bergen og Sotra Arena, der Lerøyserien venter og gruppespillet står for tur. Laget skal møte tre Bergenslag i sin gruppe: Viking TIF, Fyllingen og Sotra.

«Vi tror at Viking TIF vil være det vanskeligste laget å møte, 3 av 4 lag går videre til Lerøyserien», sier Håkon Nerdrum.

Lerøyserien ble foran denne sesongen utvidet fra 16 til 24 lag. Der de 24 lagene deles i 2 avdelinger med 12 lag i hver serie/avdeling basert på seeding.

Seriespillet arrangeres over 4 runder, de 4 beste lagene i hver avdeling etter endt seriespill går til nasjonalt sluttspill.

Men før det skal spilles seriespill må lagene gjennom en kvalifisering, og det er den Elverum står foran denne helga.

«Elverums lag er et samarbeidslag mellom Storhamar og Elverum som trener sammen en gang i uka, vi har hatt fine økter sammen inn mot kvaliken og nå får vi se hvordan vi vil fungere sammen som lag.»

«Hovedoppgaven i helga er å gå videre til serien, men vi vil selvfølgelig gå for å vinne alle kampene denne helgen også. Styrken vår er bredden i troppen med dobbel dekning på alle posisjoner. Jeg tror at vi har gode muligheter til å vinne alle kampene så lenge både jeg og spillerne klarer å ha fokus på de ulike arbeidsoppgavene vi har inn mot hver kamp som venter oss!», sier trener Nerdrum

Elverums kamper i helga:

Lørdag 06.09.18

13:30: Viking TIF- Elverum
16:30: Elverum -FyllingenBergen

Søndag 07.09.18
11:30: Elverum -Sotra

Vi ønsker Elverum lykke til med helgas Lerøy-kvalik i Sotra Arena!