To Elverumspillere på månedens lag! – Elverum

To Elverumspillere på månedens lag!

Første måned av ny eliteseriesesong er over, og Elverum har fått to spillere på månedens lag:

Endre Langås: Etter overgangen fra Bodø har trønderen fått mye ansvar i Elverum. Spesielt etter at Kristian Krag Ørsted ble skadet. Kraftpakken på linjen har vært en viktig brikke i både forsvar og angrep i sesongstarten, og vi gleder oss til å følge Endre videre i den hvite og svarte drakten!

Sigvaldi Gudjonsson: Vår nye høyrekant hadde store sko å fylle etter at Kevin Gulliksen dro til tysk håndball. De har han fylt med stor ro og selvtillit. Den høyreiste kantspilleren er sikker på straffer, og er en viktig mann også i forsvar. Vi tror Sigvaldi fort kan bli en publikumsfavoritt i Terningen Arena hvis han fortsetter slik han har startet!

Vi gratulerer duoen med plass på månedens lag, og håper det gir en ekstra tenning til den viktige bortekampen mot Wacker Thun lørdag kveld.

Månedens lag består også av:

Målvakt: Lars Eggen Rismark, Kolstad

Venstre kant: Iben Hvidsten, FyllingenBergen

Venstre bakspiller: Kristian Stranden, Halden

Midtre bakspiller: Josip Vidovic, ØIF Arendal

Høyre bakspiller: Sondre Paulsen, ØIF Arendal