Kvalifisert til Lerøyserien: Elverum G18 med full pott i Sotra Arena – Elverum

Kvalifisert til Lerøyserien: Elverum G18 med full pott i Sotra Arena

Seier mot Viking, FyllingenBergen og Sotra for Elverum G18!

Elverums G18 spilte denne helga kvalifisering til Lerøyserien i Sotra Arena, det endte godt for de svarte og hvite som tok full pott og gruppeseier med 6 poeng.

Først ut denne helga var Viking TIF, og Elverum satte standarden for helga med 28-23 seier etter at det sto 12-12 til pause. Simen Berntsen og Jonas Elverhøy fikk herje og satte inn henholdsvis 10 og 7 mål. Berntsen blir også Banens beste.

Nest lag ut som motstander for Elverum var FyllingenBergen, og Elverum fortsatte måljaget. Det ga resultater og en real overkjøring mot FyllingenBergen. 36-18 vinner Elverum etter 18-5 til pause og Isak Leine setter 10 mål, bak følger Lars Væråmoen med 8, og Ari Halldorsson med 7.  Oskar Kvernes blir banens beste.

Elverum møter til slutt Sotra til den tredje kampen, og nok engang henter de svarte og hvite hjem seieren, noe jevnere, og en Jonas Elverhøy som blir banens beste, etter kun å ha spilt 30 minutter for så å gå ut med skade. Elverum vinner 29-25, etter 16-13 til pause. Stiven Thorsteinsson blir Elverums toppscorer med 6 mål.

Det betyr at Elverum vinner gruppa i kvalifiseringen til Lerøyserien, og er dermed klare for seriespillet.

«Vi merker at vi gjennom helgen blir bedre og bedre som lag. Da dette er et samarbeidslag mellom Storhamar og Elverum så tar det litt tid før man får spilt sammen laget, men guttene leverer til tider et høyt nivå på spillet. Det som er godt å se fra et trenerperspektiv er at når vi gjør bytter så ser det ikke ut som at det gjør store forskjellen, da vi har gode spillere å sette inn også! Dette tror jeg blir styrken vår at vi kan bytte mye og holde tempoet opp i kampene i seriespillet vi nå skal inn i som blir gjennomført gjennom 4 runder fra November til Mars.», sier trener Håkon Nerdrum

Det er 12 lag i de to puljene hvor topp 4 i hver pulje møtes til Nasjonalt Sluttspill i April!