Elverum og Terningen Arena tar imot Bækkelaget på onsdag – Elverum

Elverum og Terningen Arena tar imot Bækkelaget på onsdag

Bækkelaget neste motstander i Eliteserien for Elverum

Etter blemmen borte mot Halden er det en heltent gjeng som skal ta imot Bækkelaget i Terningen Arena på onsdag. 18:30 kastes kampen mot Tom-Eirik Skarpsno og Bækkelaget. Den tidligere Haslumtreneren skal for første gang møte Elverum på enn annen benk enn det han har gjort tidligere.

Laget fra høgda er omtrent det samme som tidligere sesonger. Kun Kristian Rammel er borte og inn har U-landslagsspilleren Sander Rogne Myklebust kommet, men det er Aksel Strupstad som har spilt mest i den rollen innledningsvis. Med tre mål i snitt har Strupstad minimert savner av Rammel.

På høyrebacken har BSK den hardtskytende bakspilleren Emil Midtbø Sundal. Han er som vanlig toppscoreren til de gule og blå fra Oslo. Sundal har puttet 26 mål på sine fire kamper denne sesongen. Sundal er en skikkelig klubbspiller som har vært i klubben i sitt hjerte i en årrekke.

Andre spillere som er godt kjente for Elverum er de hurtige bakspillerne Nicolay Hauge og Joakim Patriksson. Begge spillerne har bikket 30 år, og har masse erfaring på et Bækkelaget som ikke har like mange spennende talenter som de har hatt tidligere.

Men det har stortalentet Fabian Sandven i troppen. 20-åringen som har vært innom landslagstroppen til Berge har gjort en ålreit start på sesongen. Med sitt rappe og gode skudd har den fintesterke bakspilleren gjort 11 mål på sine 4 første kamper. Sandven var fast inventar på U-landslaget som blant annet Simen Pettersen spilte på.

Elverum kommer fra en sterk seier borte mot Wacker Thun i helgen, men som kjent slet de med å omstille i forrige kamp mot Halden. Denne gangen er det viktig at Apelgren og Hamar får guttene til å være helt på topp. Eliteserien er så jevn så om ikke alle har dagen blir det tap, også på hjemmebane. Bækkelaget slo Elverum i Terningen Arena i forrige sesong etter at Elverum hadde sikret seg gullet. Kampen skulle egentlig spilles før jul, men da kunne ikke BSK spille kampen.

I morgendagens kamp blir det spennende å følge med Magnus Fredriksen som er i kalasform om dagen. Unggutten fra Vestfossen får håndball til å se veldig lett ut, og han er også mer aggressiv på kassa enn det han har vært tidligere. Det har resultert i at midtspilleren er en enda farligere spiller for motstanderen.

Kristian Krag Ørsted er fortsatt ute med skader og i tillegg er det litt usikkerhet rundt kaptein Morten Nergaard som sliter med en liten strekk i beinet.

Kom på kamp i Terningen Arena på onsdag! Vi går for to poeng!

HEIA ELVERUM!