Sigvaldi Gudjonsson tatt ut på det islandske landslaget(!) – Elverum

Sigvaldi Gudjonsson tatt ut på det islandske landslaget(!)

Tatt ut i troppen som skal spille EM kvalifisering mot 2020!

Elverums nye høyreving har herjet i både Eliteserien, og i Champions League for Elverum siden han kom til klubben i sommer. Med 20 mål på fire kamper i verdens største klubbturnering EHF Champions League, følger det stor oppmerksomhet. Det har blant annet gitt islendingen plass på det islandske landslaget som skal ut i EM kvalifiseirng inn mot EM i 2020.

Sigvaldi Gudjonsson har ikke bare latt målene trille inn i EHF Champions League, det har også blitt 28 mål på 4 kamper i Eliteserien, noe som blant annet ga han plass på månedens lag i Eliteserien for september. Han har også 15 mål i den norske Cupen så langt.

Landslagstrener Guðmundur Guðmundsson står for uttaket til det islandske landslaget og er tydelig svært fornøyd med hva han har sett av Sigvaldi i svart og hvitt. Sigvaldi er nemlig en av de 19 spillere som er valgt ut til å delta i to kamper i EM 2020-kvalifiseringen, som vil finne sted 24. og 28. oktober.

Guðmundur Þ. Gudmundsson introduserte laget på en pressekonferanse i Arion Bank, og laget møtes til samling mandag 22. oktober.
Island møter Hellas onsdag 24. og Tyrkia 28. oktober til Em kvalifisering inn mot EM i 2020.

Dette er det islandske landslaget som er klart for EM-kvalifiseringen:

Vi gratulerer Sigvaldi med plass på det Islandske landslaget, og kan også meddele at Sigvaldi er klar for ny Champions League-kamp på søndag etter en liten skade tidligere i uken som satte han på tribunen mot Bækkelaget.

Dermed er det 9 landslagsspillere i Elverums troppen, som søndag møter finske Riihimäen Cocks. Det er bare å sikre seg billett, her blir det full fyr og kampen om avansement fortsetter! Bli med å løft Norges Champions League-lag til nye høyder! Sikre deg billett i dag!