Elverum G20 klare for kvartfinale i Terningen på fredag! – Elverum

Elverum G20 klare for kvartfinale i Terningen på fredag!

Fredag skal Elverums G20 lag ut i kvartfinale i Junior-NM i Terningen Arena, Elverums motstander er Bækkelaget.

Etter å ha kapret 2.plassen i gruppespillet, gikk Elverum videre til kvartfinale i Junior-NM, der de møter gruppevinner Bækkelaget til kamp.

Elverum møtte Bækkelaget i siste kamp når det innledense gruppespillet ble gjennomført i Terningen Arena i september. Det endte med tap for Elverum, som lilevel var klare for kvartfinale før møtet med Oslo-laget.

Ved forrige oppgjør i Junior-NM endte det 24-20 til Bækkelaget, etter at det sto 13-9 til pause. Det var Bækkelaget som fikk styre deler av kampen og et Elverum med et noe svekket lag fikk en hard nøtt å knekke. Nå venter nye muligheter for Elverum som nå kjemper om semifinale i Junior-NM.

Ved forrige oppgjør var det Alexander Mitrovic som ble Elverums toppscorer, han blir nok viktig også nå. Samtidig må Elverum se opp for Fabian Sandven og Roald Lien i Bækkelagstroppen som vet å finne igjen nettmaskenen.

Elverums G20 lag er et samarbeidslag med Storhamar, og trenger hele Elverumsregionen og Hamarregionen i ryggen!

Fredagens kamp spilles i Terningen Arena kl 19:30 og Elverumsgutta trenger din støtte i kampen om semifinale! Så bli med og støtt opp når Elverum G20 tar imot Bækkelaget på fredag!

#SammenForElverum