Elverum G20 ute av Junior NM- tapte mot Bækkelaget i Terningen – Elverum

Elverum G20 ute av Junior NM- tapte mot Bækkelaget i Terningen

Elverum G20 - Bækkelaget 26-34 (14-17)

Elverum G20 tok fredag kveld imot Bækkelaget til kvartfinale i Junior-NM, det endte dessverre med tap og Elverum er dermed ute av NM for denne gang tross et godt forsøk på å ta seieren mot Bækkelaget som var en av favorittene til å nå Spektrum i romjula.

Det var Elverum som først tok grep om kampen, og det så lovende ut halveis ut i 1.omgang, men noen feil fra Elverum og noen raid fra Bækkelaget gjorde at Oslo-laget kunne utligne og videre overta grepet i kampen til pause gikk lagene i garderoben på stillingen 14-17.

Bækkelaget fortsetter å male på når lagene er i gang igjen med 2.omgang. Elverum har et par muligheter til å hente inn igjen Bækkelaget, men når Elverum nærmer seg utligning drar Oslo-laget på igjen og øker farten. Dermed kommer kontringene på løpende bånd, Elverum jobber hardt for å komme innpå igjen, det skaper rom for de gulkledde som drar ifra på tavla og til slutt kan strekke armene i været med en 26-34 seier i Terningen.

Det er på mange måter en jevnspilt kamp, men Bækkelaget er klinisk dyktige til å omsette Elverums feil til mål. 8 mål lyver litt, jaget etter mål for Elverum skaper store rom for et effektivt Bækkelaget på slutten. Elverum måtte satse for å ha en sjanse, men det ender med tap. Om det blir 1 eller 8 mål spiller ingen rolle, i NM er det vinn eller forsvinn. Denne gangen holdt det ikke for de svarte og vite, til tross for at Jonas Myreng Elverhøy banka inn 9 mål og Emil Kheri Imsgard var på med mange viktige redninger.Det skal sies at Wiig i Bækkelaget målet, også gjør en glimrende jobb i å stoppe Elverums forsøk på reduseringer.

Målscorerer Elverum: Jonas Myreng Elverhøy(9), Stian Fjæran Mogen (3), Audun Breen Røragen(3), Alexander Mitrovic(3), Stiven Thorsteinsson (2), Sebastian Olsen Lie (1), Emil Kheri Imsgard (1).

Målscorerere Bækkelaget: Trym Korperud Johnsen (7), Fabian Sanvden (6), Roald  Lien(6), Markus Fartum (5), Sander Rogne Myklebust (5), Christian Windt Ekeberg (2), Håkon Sætre (1), Endre Lunde Døskeland (1) Hans Petter Brevik (1).

Dermed er det bare å gratulerer Bækkelaget med avansement til semifinalen i Junior- NM.

I dag (lørdag) blir det flere kamper å se for håndballinterreserte i Elverum:
Elverum 2 – Vikhammer 16:00 i Terningen Arena (2.serierunde i 2.divisjon herrer)
Elverum Damer -Østsiden Fredrikstad 13:00 i Terningen Arena