I dag går turen til Bodø – Elverum

I dag går turen til Bodø

Elverum møter Bodø til Eliteseriekamp i kveld 18:00 på bortebane!

I dag reiser guttene fra Elverum opp til Bodø for å møte Børge Lunds Bodø HK. Nordlendingene har fått en skikkelig vanskelig start på sesongen og står med 0 poeng etter fem kamper. I første serierunde mot Fyllingen fikk de ordentlig bank, men i de andre kampene har de heng bedre med, selv om tapene er som regel mellom 6 og 10 mål.

Før denne sesongen mistet Bodø sine to viktigste spillere i Endre Langaas og Alexander Westby som begge signerte for oss. Begge to har vist seg å være veldig gode signeringer for Apelgrens mannskap. Bodø har prøvd å finne erstattere men de har ikke truffet like godt som de hadde håpet.

Selv om Bodø ikke hat tatt poeng så langt i sesongen så har de noen gode spillere som Elverum må passe litt ekstra på. Bakspillerne Djorde Djekic og Henrik Bielenberg er gode spillere som kunne spilt på de fleste lagene i serien. Djekic er en teknisk god midtspiller, mens Bielenberg er skytteren i laget til BHK.

I tillegg til dette har spennende Daniel Jakobsen på høyrebacken. Unggutten skjøt nesten Nergaard og co i filler i forrige oppgjør i Bodø da han satte hele 6 baller i nettet som 17-åring. Jakobsen deler plassen med Erlend Sund som på sine beste dager er en meget god håndballspiller.

På kantene og i mål er BHK litt svakere enn tidligere. Uten Westby og Preben Egeli(ute med skade) så har ikke BHK funnet erstattere som putter like mange baller i kassa som de. I mål hadde de tidligere meget gode målvakter, men unggutten Simon Sejr Jensen varierer fra gode kamper til å slippe inn alt som er.

Vi må ta på oss favorittstempelet, men med den håndballen vi har levert de siste ukene så er vi helt nødt til å være på vårt høyeste nivå for å ta med oss poeng ifra Bodø Spektrum. De to treningskampene før sesongen endte begge i seier for Elverum, så vi vet vi har gode muligheter, men da må alle ledd i laget fungere optimalt.

Kampen sendes på østlendingen klokken 18:00.

HEIA ELVERUM!