Mange Elverumsspillere klare for landskamper denne uka! – Elverum

Mange Elverumsspillere klare for landskamper denne uka!

Sjekk hvem de møter og når!

Det er landslagspause og hele 9 Elverumsspillere er tatt ut på landslagssamling denne uka, 8 av dem for Norge og en for Island.
Landslagspause betyr selvfølgelig også at det venter kamper for gutta, her kommer en liten oversikt over når de forskjellige lagene med Elverumsspillere på skal spille kamper!

 

Håndballgutta:

Christian Berges menn skal denne uka ut i to kamper i EHF Euro Cup, Elverums Magnus Fredriksen er tatt ut til samlingen hvor Norge møter Østerrike og Spania.

Onsdag 24.oktober kl.18:15 Norge–Østerrike, Stjørdalshallen (TV2)

Søndag 28.oktober kl.20:00 Spania–Norge, Valladolid (TV2 Sport 2/Sumo)

 

Rekruttgutta

Det blir tur til Ungarn for Rekruttgutta som reiser til Györ for å spille kamper mot Ungarn, med på samlingen er også Juniorgutta. På laget finner vi Elverums Jonas Burud, Alexander Westby og Endre Langaas.

 

Juniorgutta (LM98)

Turen går til Ungarn 25-29.oktober for LM98 denne uka, som har samling sammen med Rekruttgutta. Med på laget er Elverums Emil Kheri Imsgard, Simen Holand Pettersen og Alexander Mitrovic.

Juniorgutta spiller kamper mot Ungarn i Györ.

 

U-gutta (LM00)

Turen går til Romania for gutta på LM00 25-29.oktober, her venter turnering mot Romania, Russland og Sveits. Med på laget er Elverums Jonas Myreng Elverhøy

Kampene i turneringen spilles fredag, lørdag og søndag. Alle kampene spilles i
Gherorghe Baritiu Hall i Turda, Romania:

26. oktober: Kl. 13:30 Sveits – Norge
27. oktober: Kl. 13:30 Russland – Norge
28. oktober: Kl. 12:45 Romania – Norge

 

Islands herrelandslag

Det islandske landslaget skal ut i EM-kvalifisering denne uka. Der de møter Hellas og Tyrkia. Med på laget er Elverums Sigvaldi Gudjonsson.

Onsdag 24. oktober Kl.19:45 Island – Hellas
Søndag 28. oktober Kl. 16:00 Tyrkia – Island

 

Vi ønsker landslagene lykke til og sender så klart gode ønsker til Elverumsspillerne som skal spille med flagget på brystet denne uka!