Opp og fram- slik får vi det til! – Elverum

Opp og fram- slik får vi det til!

8.november i Terningen Arena!

Det er navnet på Elverums største næringsseminar som vi i år arrangerer for 4.gang.

Når vi i 2015 startet opp dagen så var det en del av den plan som vi i Elverum Håndball la 2012 om å bygge opp næringslivet i byen og regionen til å bli en samlet enhet hvor vi bygger opp hverandre og øker verdiskapningen i regionen.

Opp og Fram skal være en dag hvor de gode historiene fra lokalmiljøet kommer fram sammen med litt krydder utenfra.

I år kommer vi får høre om hvordan Eirik Gjelsvik som er konsernleder i hele AS Backe ser på Martin M Bakken og dess framganger.

Vi kommer få høre historien til damene på Friske Fjes, hvordan kan lille Elverum fullstendig dominere håndballen i Norge? Her kommer Michael Apelgren og forteller om sitt syn på det og hans lederskap.

Stein Erik Lund i KPMG snakker om hvordan næringsutviklingen ser ut i regionen og elverumsingen Kenneth Akselsen som driver Socialcee med hele toppidretten i Norden som kunder forteller om sosiale medier og hvordan du kan benytte deg av mulighetene der.

Påtroppende fylkesmann Knut Storberget kommer og prater om hva slags muligheter det nye Innlandet gir og Tone Lien fra ERNU om spennende caser i Elverumsregionen.

Avslutningsvis blir det fokus på vilje og motbakke med Dag Otto Lauritzen.

Hvorfor Opp og Fram og Nettverk?
Hele poenget med både Opp og Fram og det B2B Nettverk som Elverum Håndball drifter siden seks år tilbake er at vi ønsker å ta en samfunnsrolle hvor vi bygger Elverumsregionen til å bli et område hvor vi tørr å utfordre oss sjøl, der vi bygger hverandre opp og framsnakker hverandre.
Det at det er viktig for oss at naboen lykkes skal sitte i ryggmargen. Skal vår region lykkes må vi jobbe sammen å da er en del av dette at vi lærer av de suksesshistoriene som skapes i regionen.
Som oppvokst i Gnosjøregionen i sødra Sverige ligger dette meg varmt om hjertet.
Gleden og inspirasjonen du får av å se folk rundt deg lykkes er fantastisk og gir masse lyst til å selv bidra for å gjøre vår region til vinnere i framtiden.

Bli med og bygg Innlandet, bli med på Opp og Fram!
//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball