Drammens Kolstad Holm inn mot ukas storkamp! – Elverum

Drammens Kolstad Holm inn mot ukas storkamp!

Vi har tatt en prat med en av Eliteseriens beste keepere i Drammen Mathias Kolstad Holm som gir sitt syn på onsdagens toppkamp og Eliteserien generelt

 

Hei Mathias, seier i siste kamp mot Haslum med en meget god kamp av deg. Hvordan føler du deg foran onsdagens toppkamp?
– Takk for det Alltid deilig å slå Haslum! Jeg føler meg fin. Litt vondt her og der, men det er sånn det er å bli eldre tror jeg.

Du har vært med i mange år og er en av de store profilene i ligaen, hvilket nivå mener du at norsk Eliteserie holder i 2018-2019 sammenlignet med de seneste sesongene?
– Jeg syns ligaen holder ganske høyt nivå nå. Rundt 2007 syns jeg nivået var veldig bra og så har det vært en periode med litt varierende kvalitet og nå er nivået veldig bra. Ser jo lag som Elverum og Arendal hevde seg ute i Europa og det sier vel egentlig alt om nivået!

Både Drammen og Elverum har startet sesongen med variable resultater, kun skader som er skylden for tapene til DHK eller hva tenker du?
– Hehe, njaei. Vi har slitt med mye skader; Hippe, Alm, Gøran, Andre, Oskar er alle spillere som ville vært mye på banen for oss, så når de er ute merker vi det tydelig. Når det er sagt syns jeg vi burde hatt full pott, kan ikke skylde på skader med de to tapene mot Runar og BSK! Det var bare for dårlig av oss.

Hva skal til for å slå de sorte og hvite onsdag kveld?
– Det som skal til for å slå Elverum nå til onsdag er 1) ingen flere skader , 2) knallsterkt forsvar som tvinger fram mange langskudd utenfor 9m og 3) masse fart og kontringer.

Med utallige kamper mot Elverum, gi oss ditt beste respektive verste minne fra de hete møtene?
– Verste møte må være i cupfinalen for endel år siden da vi ble feige, satte ned tempoet og inviterte dere inn i kampen igjen akkurat i tide til å tape kongepokalen!
– Beste møte har jeg ikke noe som peker seg ut, kanskje hjemmemøte i Drammenshallen det første året Geir Oustorp var trener og jeg hadde julaften og bursdag på samme dag

Til sist gi oss Eliteseriens dream team ala Mathias Kolstad Holm:

Keeper: Andreas Björkman Myhr
Venstreving: Andre Lindboe
Høyreving: Aksel Horgen
Venstreback: Tine Poklar
Midtback: Josip Vidovic
Høyreback: Emil Sundal
Strek: Joakim Hykkerud
Forsvarsspiller: Espen G. Våg
Straffeskyttere: Roar Fikse Forbord og Lasse Larsen Thorsbye
Coach: Michael Apelgren/Kristian Kjelling
Lageier: Marinko Kurtovic

Hadde lett vunnet ligaen med det laget der;)