Elverum leverer på landslagene! – Elverum

Elverum leverer på landslagene!

Det spilles mye håndball i landslagspausa!

Under landslagspausen er mange Elverumsspillere i aksjon, som vi vet er Magnus Fredriksen i full gang med kamper for Håndballgutta, men det er også flere Elverumsspillere som gjør godt fra seg i disse dager.

I LM98 også kalt Juniorgutta var fredag i aksjon mot Ungarn i Györ. Det endte med tap for de norske gutta i første kamp mot ungarerne, til slutt 35-29. Men en gladnyhet til Elverumsingene var blant annet at Simen Holand Pettersen noterte seg for 7 mål og gjorde en god kamp for Juniorgutta, han ble også kampens toppscorer. Også Alexander Mitrovic noterte seg for en scoring i kampen, som ble Ungarernes revansje etter at Junirogutta slo dem i Junior-VM.
Juniorgutta møter Ungarn til nok en kamp denne helga.
Når det gjelder Simen Holand Pettersen kan vi også legge til at han er nominert til «Årets mannlige idrettutøver» i Vestfold 2018. Tildelingen skjer under idrettsgalaen i Tønsberg 3.november.

LM-00 som også kalles U-gutta deltar i en firenasjonersturnering i Romania og møtte fredag Sveits. Det endte med tap for U-gutta, 36-29. Elverums Jonas Myreng Elverhøy scora et mål for Norge i kampen.

Neste kamp i denne turneringen for U-gutta er lørdag 27. oktober kl 1300 (norsk tid)
mot Russland.

Kampen kan du se på livestreame – (sjekk nederst på siden)

Rekruttgutta var fredag i aksjon mot Ungarn i Györ. Det er på samling sammen med LM-98 og møter også Ungarn over to kamper. Første kamp endte med seier til Norge som ledet 13-12 til pause og til slutt vant 27-26. Jonas Burud leverte knall forsvarsspill, slik vi også har sett i Elverumsdrakta, han satte også et mål for Norge i kampen. I tillegg var Endre Langaas i aksjon for Rekruttgutta.

Vi ønsker lagene lykke til med kampene som venter i løpet av helga. Det braker løs både lørdag og søndag for de norske landslagene.