I dag feier vi 6 år som «Norgesmestere»! – Elverum

I dag feier vi 6 år som «Norgesmestere»!

Fantastisk!

Lørdag 27/12-2012 vil for alltid være en stor dag i Elverum Håndballs historie. Denne dagen slo vi ny publikumsrekord for klubbhåndball i landet da vi fylte opp Hamar Ol-Amfi med hele 6042 tilskuere, 542 flere enn den gamle rekorden satt av Viking Stavanger i Storhallen i Stavanger.

I tillegg til rekorden så skjenkte vi over 200.000kr til veldedighet den lørdagen.

Selve kampen kom å bli en skikkelig batalje av en kamp hvor ØIF Arendal ledet med tre mål med et minutt og ti sekunder igjen å spille.
Tre strake Elverumsskåringer ledet til at kampen endte uavgjort.

Hele oppbygningen til kampdagen var en fantastisk dugnad fra hele byen, fortsatt får vi frysninger når vi ser videoen som Eivind og Geir fra Elverum Folkehøgskole hjalp oss å lage.

Hele byen var med i videoen, alt fra skolebarn til ordførere i både Hamar og Elverum. Soldater, brannmenn, butikker og masse andre.
Våre samarbeidspartnere stilte opp med hele 132kr/tilskuere ganget med tilskuertallet på 6042 ble det en massiv sum som både klubb, Kreftforeningen og Folkehøgskolen ytet godt av.
På kampdagen dro folk fra hele Innlandet, over 1500 barn fra ulike klubber, massevis av busser fra Elverum og andre steder.

Hamar sentrum ble farget sort og hvitt da flere utesteder ble abonnert for opplading. Toget med tusentalls mennesker som vandret fra byen til Hamar Ol Amfi var massivt og tanken på det gir fortsatt gåsehud.

Stemningen på kampen var også den magisk, Taigan plassert midt på langsiden skapte et trøkk som var rekordkampen verdt, vi hadde band som spilte oppe på tribunen i pausen. Rekordmange gjester på VIP:en.

Ja alt var bare fantastisk denne rekordlørdag 2012.
Når mann tenker tilbake på arrangementet vil man kaste tingene rundt seg å bare sette i gang med et enda større prosjekt allerede i dag.
Hva med om Elverum Håndball prøver å slå sin egen rekord? Hva med å prøve å få 10.000 eller hvorfor ikke slå finalekampen i 1999 i Håkons Hall når Norge beseiret Frankrike foran 12.232 tilskuere?

Vi i klubben er klare for å prøve på nytt og tror og håper at vi i dag er såpass store at vi klarer å bevege enda flere mennesker til en kamp.
En liten pekepinn på om vi bør prøve får vi på onsdag når Drammen kommer på besøk, hvor mange klarer vi å trekke når en av de største gullfavorittene kommer på besøk i Terningen Arena?

Jeg ønsker å gå for nye rekorder, håper dere er med oss da?
//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball og initiativtaker til Rosa Sløyfekampen 2012.