Elverumsgutter gjorde seg bemerket i lørdagens landskamper! – Elverum

Elverumsgutter gjorde seg bemerket i lørdagens landskamper!

Norske landslag herjet på lørdag, nye muligheter i dag!

Lørdag fortsatte det med landskamper for flere av Elverumsspillerne som denne uke er på landslagsoppdrag rundt om i Europa.

Rekruttgutta møtte igjen Ungarn til kamp, der de er på samling i Györ sammen med Juniorgutta. Etter seieren på fredag viste Rekruttgutta fram enda et gir i lørdagens kamp og med 18-14 til pausa fortsatte Norge å male på i 2.omgang. Når sluttsignalet gikk sto det 34-28 på tavla og Rekruttgutta seiret med det i begge sine kamper denne helga i Györ. Elverums Jonas Burud satte 3 mål for Norge, mens strekspiller Endre Langaas scoret 1 mål.

Juniorgutta var også i aksjon i Györ, hvor også de møtte Ungarn for andre gang denne helga. Etter tap i førse kamp fikk de lørdag sin revansje og ledet solid allerede til pause(12-18), de slapp aldri Ungarerne innpå og kunne til slutt ta seieren 29-38.
Elverums Simen Holand Pettersen fortsatte der han slapp fredag, i scoringshumør. Lørdag ble det igjen 7 nye mål og han ble nok engang toppscorer, denne gangen sammen med Thomas Boilesen fra Drammen. Også Alexander Mitrovic viste seg fram i lørdagens kamp og noterte seg med 4 mål for Norge.

U-gutta er i helga på plass i Romania, der fortsatte 4 nasjonersturneringen med kamp mot Russland på lørdag, også det endte med norsk seier. U-gutta og Elverums Jonas Myreng Elverhøy vant 27-22 mot Russerne og møter Romania til siste kamp i turneringen søndag 11:45.

Du kan følge kampen HER!

I dag skal også Håndballgutta til pers igjen, de møter Spania i Valladolid under EHF Euro Cup kl 19:30. Her er Elverums Magnus Fredriksen i aksjon!

Kampen kan du følge på:
Fra kl:19:25 1.omg TV2 Sport 1 og Sumo
Fra kl 20:20 2.omg TV2 Sport 1, Sport 2 og Sumo

Også Island med Sigvaldi Gudjonsson skal ut i ettermiddag i kveld. De møter Tyrkia til kamp i EM-kvalifiseringen kl 16:00.
Du kan se Sigvaldi og Island i aksjon via EHFTV på denne linken!