Klart for toppkamp mot Drammen i Terningen! – Elverum

Klart for toppkamp mot Drammen i Terningen!

Elverum - Drammen en klassiker står for tur!

En av årets gullfavoritter tar turen fra Drammen for å kjempe om poeng i Terningen Arena onsdag kveld. DHK som Elverum har hatt en litt varierende sesongstart i eliteserien 2018. Med fire seiere og to tap ligger blåtrøyene på en 4.plass etter seks kamper. Elverum på sin side har ett poeng mer og med det har de den nederste av pallplassene. Foran lagene ligger Kolstad og Arendal med 1 og to poeng mer enn vertene fra Elverum.

Drammen har hatt ett passe hardt program, og de har vunnet de mest utfordrene kampene mot Halden og Haslum, mens mot gode lag som Runar og Bækkelaget måtte DHK til slutt ta til takke med 0 poeng. Begge tapene kom på bortebane. I tillegg har de vunnet mot Falk og Bodø, som begge er tippet litt lenger ned på tabellen. DHK har gjort 169 mål på sine seks første kamper, det gir drammenserne har ca 28 mål hver kamp. Bakover har de sluppet inn 159 mål, noe som er 10 færre enn hva Elverum har gjort. Elverum har scoret 209 mål så langt, det er flest i ligaen.

På Drammen er det flere gode spillere, men deres beste og viktigste spiller så langt i år er kantspilleren Aksel Horgen. Høyrekanten er tatt ut på rekruttlandslaget og var en av de som presterte godt der. Den tidligere Follo- og Haslumspilleren har gjort 32 mål totalt i årets sesong. Det blir spennende å se om Nergaard klarer å gjøre det vanskelig for Horgen i kampen som har avkast 20:30 på onsdag.

En viktig spiller som Gøran Sørheim er ute i morgendagens kamp, men Drammen har en god og bred stall. Ola Romsaas har tatt store steg etter han kom til en bedre klubb og har fått enda mer tillit. Drammen har også viktige Johannes Hippe ute, men de allsidige bakspilleren Oskar Olafsson er med for Kjellings DHK.

Lasse Larsen Thorsby har også vært en av spillerne som har tatt steg etter at han har fått mer ansvar. Strekspilleren er veldig anvendelig og kan i korte perioder bekle midtbacken med godt hell. I tillegg tar han straffer og er en som spiller med hjertet langt utenpå drakten. En spiller alle lag i Norge hadde trengt med sin herlige innstillingen til sporten.

Målvaktsduellen blir trolig også avgjørende denne kvelden. Mathias Kolstad Holm skal stoppe skuddene fra de svarte og hvite, mens Morten Nergaard helt sikkert er fullt av overskudd etter en uke hjemme hos familien. Kolstad Holm og Nergaard har trolig møtt hverandre 30 ganger i løpet av karrieren og er de spillerne med lengst fartstid i sine respektive lag.

Elverum har i likhet med DHK hatt mange spillere ute på oppdrag med sine landslag. En spiller som imponerte for Norge var Magnus Fredriksen. Med sin ro i spillet var han en viktig bidragsyter for at Norge ikke tapte mer mot ett sterkt Spania. Fredriksen var også flink i kampen mot Østerrike tidligere i uken.

En annen spiller som imponerte i landslagspausen var Simen Holand Pettersen. Med en rekke mål for LM98 var han en av de beste spillerne på den samlingen. Får håpe Pettersen tar med seg storspillet til kampen mot Drammen på onsdag.

Avkast er 20:30 i Terningen Arena. Møt opp for å se to av årets favoritter til å ta gull møtes til duell. Vi håper på to poeng!

HEIA ELVERUM!