Over 30 håndballgale Elverumssupportere på plass i Finland! – Elverum

Over 30 håndballgale Elverumssupportere på plass i Finland!

Norges beste supportere på tur!

Lørdag venter Riihimäen Cocks som motstander i VELUX EHF Champions League, og vår trofaste supporterskare er selvfølgelig på plass.

Over 30 Elverumssupportere har tatt turen til Finland og lader opp med god stemning i Helsinkis gater kvelden før det braker løs i Champions League.

Elverumssupporterne er blitt videnkjent i både her hjemme og ute i Europa, den trofaste gjengen i Taiga’n og flere til følger Elverums jakt på poeng over land og strand til stor glede for klubben, spillerne, motstanderne og ikke minst til glede for seg selv. For det er ingen tvil om at Elverumssupportere på tur storkoser seg. Evige optimister er det tap og vinn med samme sinn og de støtter laget gjennom tykt og tynt.

Den 8.spillere har uten tvil vært en viktig bidragsyter til poeng i krevende kamper, lørdagens oppgjør borte mot finske Cocks blir neppe noe unntak.

Det oser av svart/hvitt lidenskap fra lenge før kampstart og like lenge etter at lagene har gjort opp på banen.

Den svarte og hvite fanskaren er på plass, om det er langtur her hjemme eller ut i Europa stopper ikke den 8.spiller fra å bidra. Bergen, Bodø, Litauen, Danmark, Spania. Ja, lista er lang og den kommer til å bli lenger.

Det er like mye en tur, som en håndballkamp. Det er lagbygging, før, under og etter kamp. En uvurdelig lagspiller!

Når Elverum tok imot Cocks til hjemmekamp 14.oktober, ble det seier med minste margin, godt hjulpet av et Elverumspublikum som løftet taket og sto #SammenforElverum.

Lørdag smeller det igjen, og vi er ikke i tvil om de 30 gale Elverumssupporterne kommer til å bli hørt, sett og gjøre seg bemerket!

Vi er optimister, vi tror denne fantastiske gjengen kommer til å utgjøre en forskjell, uansett hvor tett det blir i Finland. Vi kommer til å høre dere, og antagelig blir stemningen så høy også på Scandic Elgstua at ekkoet runger ut i Europa nok engang!

For vi er her for å ryste håndballeuropa! #SammenForElverum

Heia Elverum!