Tett i toppen av Elverums Champions League-gruppe! – Elverum

Tett i toppen av Elverums Champions League-gruppe!

4 lag står helt likt med 4 runder igjen!

Elverum og resten av gruppe D gjennomførte i kveld full runde i Champions League, det gjorde gruppa tettere enn noen gang!

For Elverums borteseier mot Cocks viste seg å bli viktig. Elverum vant med 3 mål i Finland, det ga 2 poeng, og Elverum gikk opp i gruppeledelsen med sine 8 poeng.

Men flere kamper skulle spilles i kveld, for Elverums kamp var knapt over før en ny tett kamp sto for tur. Wisla Plock tok imot Dinamo Bucuresti som foran runden lå foran alle med sine 8 poeng, og jammen ble det tett denne gangen også. Dinamo er kanskje en av gruppens største overraskelser, og de var nære ved å overraske igjen mot Plock, et tett oppgjør ble det, men Plock fikk sin revasnje fra forrige runde og vant 29-28. Dermed spratt også de opp til 8 poeng.

Til slutt var der Ademar Leon som tok imot Wacker Thun, og igjen så det ut til at det skulle bli en kamp av det jevne slaget. I midten av 2.omgang var Wacker Thun oppe i ledelsen, men de event ikke holde på den, mye bom resulterte i at Ademar Leon til slutt kunne sikre seieren 24-21 og gå fra sine 7 poeng til 9. Dermed er spanjolene i ledelsen i gruppe D.

Her er tabellen etter 6 runde:

 

Neste uke fortsetter dramatikken!
Elverum tar turen til Polen for å jakte poeng mot Wisla Plock.
Dinamo tar imot Ademar Leon
Riihimäen Cocks tar imot Wacker Thun.

Kan Elverum seire i Polen?
Kan Dinamo overliste spanjolene denne gangen?
Kan Cocks eller Wacker Thun ta sin først seier, eller blir det nok en uavgjortkamp?

Det gjenstår 4 runder og kveldens runde var første gjensyn for lagene etter første del av sesongens gruppespill. Hvor stor blir forskjellen når lagene møtes igjen?

Elverum er det eneste laget som hittill har slått gruppens leder, Ademar Leon. Hva skjer det neste rundene?

Spenningen stiger, og det er jevnere enn noen skulle tro! Det er bare å glede seg til neste runde og allerede nå sikre seg plasser i Terningen Arena for det som garanter blir viktige og avgjørende runder i kampen om avansement!