FyllingenBergen gjester Terningen Arena på onsdag! – Elverum

FyllingenBergen gjester Terningen Arena på onsdag!

Onsdag blir det nye bruduljer når Elverum og Fyllingen barker sammen i toppen av tabellen!

Andreas Gjeitrem tar med seg sitt Fyllingen til Elverum for å kjempe om poengene. Onsdag braker lagene sammen til toppkamp i Terningen Arena. Fyllingen har startet sesongen godt med 9 poeng på sju kamper så langt i sesongen, det gir en fin fin 4.plass for laget som har uttalt at de ønsker å være ett topplag denne sesongen. Med seg i trenerteamet har Gjeitrem den gamle Elverums assistenten Fredrik Ruud, som nå har assistentrollen i Fyllingen. Ruud har også trent rekruttene til Elverum.

Fyllingen er et jevnt besatt lag med ingen altfor store stjerner. De har en veldig god sentrallinje med målvakten Zivojin Ilic bakerst i kassa. Ilic var en åpenbaring for Falk i fjor og har fortsatt det gode spillet i Bergen. På venstre bakspiller har de hentet det tidligere stortalentet Inge Aas Eriksen fra den svenske mesteren IFK Kristianstad. Uheldigvis for Aas Eriksen ble oppholdet i Sverige ikke det aller beste. Lite spilletid, mye skader og litt svak opptrening gjorde at sunnhordlendingen ikke fikk det eventyret han drømte om. Aas Eriksen står med 19 mål så langt i sesongen.

En annen ny spiller er den danske høyrebacken Kasper Gudnitz. Spilleren som kom fra Randers HH før denne sesongen er Fyllingens toppscorer så langt i denne sesongen med sine 38 mål. Spilleren er virkelig en spiller som EHH må se opp for i Terningen Arena klokken 18:00 på onsdag.

Mellom Aas Eriksen og Gudnitz har Fyllingen sin kanskje beste spiller. Mario Matic har i mange år vært en veldig god spiller i eliteserien. Med sitt fantastiske håndballhodet var han kanskje den viktigste brikken i 7 mot 6 spillet som Fyllingen var veldig gode på tidligere. Matic har de senere årene utviklet skuddet sitt, så nå er han også målfarlig.

I Elverum så vet guttene at det de har levert i serien ikke har vært godt nok. Med tap mot Halden og en heldig uavgjort hjemme mot BSK så har de fått den vekkeren de trenger. Det er en utfordring for så mange unge spillere når de skal prestere 3 ganger i uken, på høyt nivå. Apelgren og teamet rundt laget har nok brukt en del tid på det mentale i forkant av kampen, som kommer i en periode der kampene kommer tett som hagl.

Kristian Ørsted er fortsatt ute med sin øyeskade, men Elverum har hentet inn Søren Tau for å lukke igjen et forsvar som ikke akkurat har vært pottetett så langt i denne sesongen. Elverum har sluppet inn 16 mål mer enn morgendagens motstander. I motsatt ende har det virkelig vært bra med 238 mål på sju kamper, noe som er desidert best i serien. Spesielt høyresiden har vært farlige med 88 mål så langt i sesongen.

Kampen har avkast 18:00 på onsdag! Hjelp guttene til å ta to poeng mot et lag som er med å kjemper i toppen. Vi trenger din hjelp, om ikke ender det med #ruudeffekten.

HEIA ELVERUM!