Over 80 Elverumsinger på plass i Polen! – Elverum

Over 80 Elverumsinger på plass i Polen!

Skal gjøre alt de kan for å bidra til 2 poeng mot Wisla Plock!

I kveld kl 18:00 kastes storkampen mellom Wisla Plock og Elverum igang, det skjer med over 80 lidenskaplige Elverumssupportere på pøass på tribunen!

For en uke siden hjalp de Elverum til seier mot Cocks i Finland, nå står en kjempeoppgave foran dem i Polen, og forsterkninger har kommet til for de svarte og hvite!

Allerede fredag var mange på plass i polske Plock, og her har oppvarmingen til kveldens pågått siden.

De reiser land og steand rundt for å støtte Elverum, og i kveld blir de utrolig viktige i beryktede Orlen Arena. Gutta trenger å høre og se en støttende gjeng, når det på andre siden står 2500 polske supportere som skal forsøke lage stemning til tusen!

Elverumsgutta er tydelige på at den støtten de har med på bortebane kan være veldig avgjørende når det butter litt, samtidig som de motovitere til å holde trøkket oppe gjennom 60 minutter!

I dag blir det kjempeviktig, og vi betviler ikke at vi nok engang får høre elleville Elverumsinger hjem til Norge også i kveld.

For dere som ikke har tatt turen til Polen, er det flust av muligheter til å følge kampen.

På Scandic Central Elverum er de klare for å lage håndballstemning og inviterer til å se kampen sammen og følge gutta kast for kast! Vi håper du også kommer, jo flere vi er jo mer «live» stemning får vi!

Dersom du ikke kan ta turen til Central kan du følge kampen på Viasat 4 fra 17:55, og du kan høre oppgjøret på Elverumsradioen fra 17:30!

I dag er troa og optimismen i førersetet!

Vi sender krefter til gutta og de 80 supporterne som skal kjempe om å overliste Wisla Plock i deres egen storstue!