Cupens semifinale er i anmarsj! – Elverum

Cupens semifinale er i anmarsj!

Jakten på cupfilene fortsetter! Denne uka blir finalistene klare!

Cupens semifinaler på herresiden skal avgjøres tirsdag og onsdag denne uka!

Det starter med ØIF Arendal mot Halden i kveld kl 20:15.

Onsdag er det vårt eget Elverum som skal i bresjen borte mot Bækkelaget også den kampen begynner 20:15.

Begge kampene sendes på TV2 Sport 2 og Tv2 Sumo, Elverumskampen sendes også på Elverumsradioen

Et lass med Elverumsinger er klare til å reise til Bækkelaget i jakten på en cupfinale. Det blir ingen enkel veg. Sist Elverum møtte Bækkelaget endte det uavgjort i Terningen Arena, det er stor sannsynlighet for er håndballdrama i høygir onsdag kveld.

På andre siden har vi sluttspillrivalen ØIF Arendal som kjemper mot Halden om å nå den gjeve kampen i Spektrum i romjula. Den kampen blir neppe grei skuring, Haldenserne har gitt juling før og er ikke redde for å gjenta den bedriften.

Foran årets cupfinale er ingen av fjorårets finalister å finne i semifinalen. Det bekrefter på mange måter ordtaket om at cup er cup. Her er det vinn eller forsvinn i enkeltkamper, forskjellen på cupfinale og ikke kan være hårfin. Nettopp derfor er det også slik at det ikke er noen store favoritter til cupfinalen foran sesongen, det er uforutsigbart og fullt av spenning. Hver kamp lever sitt eget liv og det er her og nå det skal avgjøres. Tidligere kamper teller ikke, det er bare en veg til suksess. Vinne her og nå!

Elverum måtte ut i ekstraomganger mot Kolstad i kvartfinalen, tok seg hårfint videre etter å ha reddet uavgjort til fulltid. Marginene bikket Elverums veg, publikumet på bortebane i Nordstrand kan være avgjørende, Elverumsingene er klare til å farte til storbyen, og det blir garantert full trøkk fra de gule og blå på tribunen også.

Drømmen om en cupfinale, om å hebe kongepokalen er stor i norsk håndball. Den festen og det sirkuset som venter i Spektrum ligger der framme.

Storhamar og Vipers er allerede klare på kvinnesiden, to store publikumslag skal i bresjen også der. Nå gjenstår 2 kamper for herrene før vi vet hvem som skal sloss i den andre finalen.

En cupfinalen i en fullstappet Oslo Spektrum er til å ta og føle på, men kjenn ikke for hardt, det er en real jobb som må gjøres før man kan stå å synge nasjonalsangen i Spektrum 29.desember.

Det er klart for semifinalen, #veientilspektrum er lagt. Spørsmålet nå er hvem som er med på reisen. Vi krysser fingrene for at håndballbyen Elverum hvertfall er en av dem som farger tribunenen under cupfinalen 2019!