Når en hel by viser stort hjerte! – Elverum

Når en hel by viser stort hjerte!

Takk!

 

I Elverum Håndball ønsker vi å gjøre en forskjell for flest mulige i vår region, i hverdagen ønsker vi å gi barn og ungdommer en trygg og givende oppvekst gjennom deltakelse i våre aktiviteter knyttet til våre lag i vår yngres avdeling.

Gjennom klubbens herr og damelag ønsker vi å skape gode opplevelser for vårt publikum hvor øyeblikk av stolthet skal gjøre Elverum til et bedre og stoltere sted å bo på.

Vi ønsker også gjennom ulike aktiviteter og veldedighet få gi de som har en litt tøffere hverdag enn folk flest en bedre hverdag.
Enten det er gjennom de bidrag vi gir til Folkehøgskolens Ugandaprosjekt eller om det er gjennom forskjellige aktivitetskort knyttet til ulike kommuner og folk som trenger en litt lysere hverdag der.

Det kan være at vi besøker ungdommer med våre Eliteseriespillere eller at vi er med på TINE-stafetter, arrangerer drømmedager og masse annet.
Siste aktiviteten vi har gjennomført var gårdagens julegaveinnsamling som er et meget fint initiativ fra en av våre arrangementsansvarige Kari Wolla. For andre årets på rad samlet vi inn utrolige 2000 gaver fra folk med masse hjerterom.

Vi blir helt målløse av så stor raushet og for muligheten til å kunne bidra litt til å skape en varmere og bedre hverdag for flere mennesker.
Til alle som i går bidro med gaver og som på andre måter er med og bidrar gjennom det samfunnsansvar som vi i Elverum Håndball ønsker å ta.

TUSEN TAKK
//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball