Poengjakten fortsetter i en fantastisk CL-sesong! – Elverum

Poengjakten fortsetter i en fantastisk CL-sesong!

Vinnervilje og stolthet har tatt Elverum til nye høyder, igjen!

Lørdag skal et fantastisk gruppespill i Champions League avsluttes. I Elverums gruppe D har det vært rekordjevnt og hver runde har gitt oss høy spenning.

Elverum har allerede før bortekampen mot Ademar Leon sikret seg en ny poengrekord i verdens gjeveste klubbhåndballturnering. Med 12 poeng har de svarte og hvite for fjerde sesong på rad gjort det bedre og bedre. Sesongens gruppespill er enda ikke over og med seier i Spania kan Elverum gå opp til 14 poeng, det er virkelig en imponerende prestasjon og viser at Elverum så absolutt har noe i dette selskapet å gjøre.

Det har uansett resultat i Spania vært en fantastisk håndballhøst vi har vært vitne til. Elverum har så langt vunnet 6 kamper i gruppespillet 4 av dem har blitt avgjort i sluttsekundene til ellevill jubel og de svarte og hvite har virkelig vist sin evne til å avgjøre kamper.

En vinnervilje godt hjulpet av et støttende supportere som har løftet taket både borte og hjemme denne sesongen. For de har stått på i 60 minutter også på sidelinjen og hatt troen på vårt lag!

Et ungt Elverumslag har overrasket mange, stått opp som vinnerskaller av rang og levert en fantastisk sesong i årets Champions League, så får det bare være at det til tross for en enorm prestasjon ikke lenger er mulig å gå videre fra gruppespillet i denne kjempetette gruppa.

Vi er utrolig stolte av dette laget, det har satt Elverum på håndball-kartet for alvor. De har gitt megaunderholdning til hele Europa, til stor glede for håndballen.

Elverum gikk inn i årets sesong med 7 nye spillere i troppen, det var et ungt lag, men hvilken prestasjon de har levert. Når alle har stått Sammen For Elverum har de vist at det er mulig. Det er virkelig positivt at ferske spillere i Europa kan herje med landslagsspillere og profiler på denne måten.

Vi er utrolig stolte på vegne av spillere, publikum, sponsorer og alle andre som har støttet oss gjennom nok en historisk Champions League-sesong.

Når turen nå går til Spania på lørdag, er det med en ryggsekk full av opplevelser og vinnervilje. Det er all grunn til å skru på Viasat 4 kl 19:55 lørdag kveld. Da skal Elverum jakte et magisk punktum på et fantastisk gruppespill!