Elverum klare for å møte spanske Ademar Leon i kveld – Elverum

Elverum klare for å møte spanske Ademar Leon i kveld

Spiller for nye rekorder i Spania!

I kveld kl 20:00 braker det løs borte mot Ademar Leon i Spania. Det er siste kamp i gruppe D denne sesongen, og Elverum fortsetter jakten på nye rekorder.

Sist Elverum og Ademar Leon barket sammen vant Elverum 30-25 i Terningen Arena. Da var det Tine Poklar og Lukas Sandell som ble toppscorere med 7 mål hver.

Elverum vant på bortebane i Spania i fjor, spørsmålet er om det er mulig å gjenta bedriften i kveld.

Målmessig er Acacio Marques Moreira Filho, spanjolenes farligste våpen. Playmakeren er lagets toppscorer med sine 40 mål og ble også Ademars toppscorer med 6 mål sist lagene møttes.

Den spanske høyrevingen Mario Lopez Alvarez kan også skape trøbbel for Elverum, 28 mål i årets Champions League, en rask  og uredd ving.

På keeperplass finner vi kroaten Dino Slavic med en redningsprosent på drøyt 33%. En dyktig keeper som kan stoppe de fleste. Har flere kamper med over 40% redninger så langt.

Elverum har vist enorm styrke i årets Champions League, og har vært påskrudd i 60 minutter hver gang.

Simen Holand Pettersen er i storform ikke bare i Champions Leauguen, men satte også 12 mål mot Haslum i El Clasico denne uka.Uredd og skuddfarlig.

Sigvaldi Gudjonsson er Elverums toppscorer med sine 48 mål, og er også på topp 10 i Champions League.

Morten Nergaard har den spesielle evnen til å virkelig skru på når det gjelder, og har en av de beste redningsposentene i gruppa med sine drøye 34%.

I tillegg har Elverum sin styrke i playmaker Magnus Fredriksen som spiller opp og tar ansvar, og et lag som kan stå opp i kollektivt samspill gjennom 60 steinharde minutter.

Elverum kommer til Spania uten Tine Poklar som er sliter med skade etter ei skikkelig tæve mot Dinamo Bucuresti og brudd i nesa. Kristan Ørsted er fortsatt ute med sin øyeskade.

Alexander Westby har slitt litt med ribbein etter en smell mot Bucuresti, sto over onsdagens kamp mot Halsum, men er trolig klar mot Ademar i kveld, det samme gjelder Stian Mogen som fikk seg en skikkelig smell i hodet mot Wacker Thun.

Det er bare å gjøre seg klar for en skikkelig krig i Spania i kveld. Du følger kampen på Viasat 4 fra 19:55, og du kan også høre den på Elverumsradioen fra 19:30.

Du kan også bli med til Scandic Central Elverum der kampen vises på storskjerm i trivelig lag med oss som elsker håndball!

Heia Elverum!