Elverum møter formsterke Nærbø på bortebane søndag! – Elverum

Elverum møter formsterke Nærbø på bortebane søndag!

Sesongens andre kamp mot Nærbø står for tur!

Etter en uke uten kamper er det duket for en knalltøff bortekamp i en arena som tiltrekker seg mye folk. Elverum reiser til Jæren for å møte Steffen Stegaviks Nærbø. Nærø som var av mange tippet helt sist i årets eliteserie har tatt godt for seg så langt i årets sesong. De blå og hvite som trenes av Marc Urd ligger nå på kvalik med sine sju poeng. Nærbø har vunnet mot Bodø og Bækkelaget de to siste kampene, så det er helt klart en gjeng med god selvtillit som Elverum møter i Nye Loen Nærbø i morgen.

Deres primus motor i laget er som nevnt den tidligere elverumspilleren Steffen Stegavik. Trønderen har vunnet alt som kan vinnes med Elverum og det synlige bevise for at han har en stor stjerne i Elverum kan du se på veggene i Terningen Arena. Steffen er en av spillerne som har bidratt til at Elverum nå har muligheten til å spille Champions League. Stegavik har gjort 44 mål på 11 kamper for det nyopprykkede laget.

Nærbø har også hentet enda en spiller fra Elverum. Vegard Bakken Øien som også har vært med på det meste i Elverum er mannen som skal forsøke å stoppe skuddene til Elverum. Bakken Øien er elverumsing som får årets sesong ville ut for å få mer erfaring i kassen. Keeperen kan fort bli den avgjørende brikken på søndag, i kampen som har avkast 17:30.

Andre spillere som Elverum må se opp for er Haugseng. Ja, Nærbø har en rekke Haugseng-gutter på laget, men den aller beste er Andreas. Midtbacken som faktisk har vært å trent med Elverum for noen år siden, er toppscoreren til Nærbø denne sesongen. Den tidligere LM98 landslagspilleren er kjent for sin gode spilleforståelse og et godt skudd.

Elverum er nesten fulltallige igjen. Etter en god sesongstart og poengrekord i Champions League så er det serien som gjelder nå. I sesongpremieren vant Elverum 41-31 over Nærbø, men dette blir en helt annen oppgave. Nå kjenner vertene til nivået i ligaen, og at de spiller på hjemmebane gjør at kampen blir jevn. I tillegg har Nærbø rett og slett blitt et bedre håndball enn hva de var i september. Det jobbes godt på Jæren og talentene tar store steg for hver uke.

Elverum mangler fortsatt Kristian Ørsted og Tine Poklar, i tillegg sliter Westby fortsatt noe med skaden han pådro seg mot Bucuresti, men resten av laget er klare for kamp på søndag. Simen Holand Pettersen blir bare tryggere og bedre og kan fort bli tungen på vektskålen denne gangen også.

Vi håper på to poeng! HEIA ELVERUM!