Håkon (11) fikk julegave av Simen Holand Pettersen – Elverum

Håkon (11) fikk julegave av Simen Holand Pettersen

Kampen mot Nærbø ble en kjedelig affære for Elverum Håndball sine spillere og supportere. Men én supporter kunne legge seg med et stort smil om munnen.

Det var 11 år gamle Håkon Tveit fra Bryne på Jæren. Han hadde nemlig kun ett ønske til jul: en Elverum-drakt med nummer 9 og Pettersen på ryggen.

Og julenissen kom tidlig til Jæren i år, i form av 20 år gamle Simen Holand Pettersen. Etter kampen sørget han nemlig for at Håkon fikk den vakre drakten med nummer 9 og Pettersen på ryggen!

– Selv om Simen sikkert var meget skuffet over et forsmedelig tap mot Nærbø tok han seg tid til å gi gutten vår en klem, ta bilde og snakke med han, forteller Håkons far Trond Tveit.

Pappaen kan fortelle om en 11-åring som gikk ut av hallen i Nærbø med et stort glis.

– Håkon var så paff at han etterpå angret seg stort, for han klarte ikke å åpne munnen og snakke med Holand Pettersen. Han var rett og slett det vi kaller «starstruck» – og ikke minst totalt uforberedt. Men han la seg til å sove med drakta, og er superstolt og glad for gaven, smiler Trond Tveit.

– Dette ble et minne for livet takket være Elverum sin velvilje og fantastiske mottakelse. Jeg «bøyer meg i hatten» på vegne av hele familien Tveit på Bryne og ønsker Elverum alt godt fremover, avslutter pappa Tveit. 

 

Håkon Tveit og Simen Holand Pettersen