Fredriksen og Blonz tatt ut til VM! – Elverum

Fredriksen og Blonz tatt ut til VM!

I dag ble det klart! Elverums Magnus Fredriksen skal spille for Norge under Håndball-VM i Danmark og Tyskland i januar!

Det samme gjelder Elverums ny-signering Alexander Blonz (18). Landslagstrener Christian Berge presenterte i kveld troppen som skal spille VM for Norge i januar. På listen over navn sto blant annet Elverums playmaker Magnus Fredriksen og stortalentet Blonz. Fredriksen har imponert hele Norge med sitt gnistrende spill for Elverum denne høsten, og har virkelig vist seg frem i mange Champions League-kamper denne sesongen. Blonz har på sin side tatt store steg for sitt lag, Viking HK, og imponert på yngres- og rekrutt-landslag. Nå får altså begge sjansen i VM i januar.

Fredriksen, som står med 6 mål på 5 landskamper, er glad for å bli tatt ut:

«Det er kjempekult! Jeg gleder meg veldig til VM, og håper at jeg får en del spilletid. Jeg skal i hvert fall prestere såpass bra fremover at Christian (Berge) kan være trygg på at jeg er klar! Det er moro at Alexander Blonz er med, og jeg synes det også er kult at Petter Øverby får sjansen!»

For på uttaket til Berge stod også Petter Øverby sitt navn. Kjempen har vært litt ute av landslaget i det siste, men får nå sjansen i VM.

Vi i Elverum Håndball gratulerer Fredriksen, Blonz og landslagets tidligere Elverum-spillere med uttaket, og ønsker lykke til i mesterskapet i januar.

 

PS: Før den tid skal Fredriksen spille to viktige seriekamper for Elverum – pluss cupfinale i romjula!

 

Hele troppen finner du på Norges Håndballforbund sine nettsider

 

Magnus Fredriksen (21)  og Alexander Blonz (18) er klare for VM!