Elverum tar imot Falk Horten lørdag kveld! – Elverum

Elverum tar imot Falk Horten lørdag kveld!

Årets siste hjemmekamp i Eliteserien!

Etter forrige helgs smell borte mot Nærbø, er det tid for å reise kjærringa når vi i kveld tar imot Falk Horten til kamp i Eliteserien.

Elverum trenger poengene for å henge med i toppen, mens Falk Horten på sin side trenger dem for å kjempe seg vekk fra nedrykksplass.

Stefan Ilic er Falk Hortens toppscorer med sine 72 mål på 12 kamper, noe som også betyr ar han er nr 4 på toppscorerlista i Eliteserien. Ilic er frigitt etter jul, vanskelig å si hvordan det påvirker hans spill.

Midtbacken Marius Kleiven er 92-modell fra Lillehammer han står med 25 mål 12 kamper.
I tillegg finner vi en kjenning i Anders Jansrud, broren til Elverums tidligere A-lagsspiller Jørgen Jansrud. Også Anders har fortid i Elverum blant annet fra rekruttlaget. Han pådro seg en korsbåndskade etter overgangen til Falk i fjor sommer, men er nå tilbake i manesjen. Han har spilt samtlige kamper i årets Eliteserie og står med 12 scoringer fra venstrebacken, som i sin tid herjet for Elverums rekrutter.

Ellers er det et ungt lag Elverum møter i Falk Horten-troppen. Alle spillerne er under 30 år, og en stor del av dem er nærmere 20. Unge og sultne på suksess, klare for å jakte poeng mot Norges beste lag.

Johnny Jensen er fortsatt hærfører fra sidelinja, en taktikker som ikke er redd for å sette hardt mot hardt. Det meste tyder på at det vil bli spilt helt på grensa for å kunne slå Elverum, dersom den taktikken lykkes kan det bli nok et tight oppgjør i Terningen. Elverum har tapt for Falk Horten på bortebane tidligere, og bør være fullt klare over at denne kampen ikke er noe å ta lett på.

Fair Play-statisikken viser at Elverum er ligaens snilleste lag, mens Falk Horten er i helt andre enden av tabellen. Mye tyder på at det vil komme utvisninger i kveld, dersom Elverum utnytter dem maksimalt og får satt tempoet til sin fordel må Falk Horten jobbe hardt for å henge med.

Elverum på sin side stiller også med en sterk og ung tropp. Lukas Sandell er toppsckrer med 47 mål på 9 kamper, dernest følger Simen Holand Pettersen med 46 mål på 10 kamper.

Magnus Fredriksen ble i går tatt ut i Christian Berges VM-tropp og har vært en enorm lagspiller så langt i sesongen, en viktig brikke for Elverum, som for litt over et år siden kom fra nettopp Falk Horten.

Ellers er Kristian Ørsted fortsatt ute med sin øyeskade. Tine Poklar og Alexander Westby står også over kveldens kamp, men er på bedringens veg etter henholdsvis brukket nese og ribbeinsskade.

Vi ønsker velkommen til årets siste kamp i Eliteserien. Her blir det håndball og julemoro fra 16:30. Kampstart er 18:00!

Heia Elverum!