Elverum sikret solid seier mot Falk Horten! – Elverum

Elverum sikret solid seier mot Falk Horten!

Elverum-Falk Horten 27-15 (15-9).

Det var en jevn start som de 1257 tilskuerne i Terningen Arena ble vitne til. Magnus Fredriksen tidligere lagkamerater innledet kampen godt, og foran gikk kapteinen Marius Kleiven for gjestene. Lagene fulgte hverandre tett, men Falk et lite hestehode foran de første 10 minuttene. Falk ledet stort sett med 1 og 2 mål de første 15 minuttene av kampen, men Elverum hadde mye å revansjere etter det begredelige tapet mot Nærbø i forrige seriekamp.

Etter ca 17 minutter ledet falk 9-8 over vertene, men da bestemte Søren Tau, Morten Nergaard og resten av Elverum for at de skulle gire opp litt. Elverum og Nergaard holdet nullen resten av omgangen og dermed seiler Elverum i fra Falk Horten. Hver gang gjestene gjorde feil ble de effektivt straffet av vertene i Terningen Arena.

Elverum gir seg ikke før de leder 15-9 til pause over et Falk Horten som utover omgangen brukte mer tid på andre ting enn å spille håndball.

I den andre omgangen fortsetter Morten Nergaard storspillet og Elverum gjør på mange måter kampen lite spennende. Elverum slipper ikke mål de første 7 minuttene i omgangen, og det var Håkon Pettersen som fikk æren av å score gjestenes første mål på over 20 minutter. Scoringen var det høy klasse på.

Mange av de vante spillerne til Elverum fikk hvile og inn kom ungguttene og de leverte virkelig varene. Spesielt Emil Imsgard som kun slapp inn fem mål på de drøye 20 minuttene han var på banen, og i andre enden leverte både Alexander Mitrovic, Jonas Elverhøy og banens beste, Håkon Bratvold Ekren. Både Ekren og Mitrovic satte fire baller hver og ble med det de spillerne med flest spillemål i denne kampen. Sigvaldi Gudjonsson ble toppscorer med sine fem mål.

Elverum ga seg ikke før de hadde vunnet 27-15 i den siste kampen før jul. Veldig gledelig at mange spillere fikk mye spilletid og at spillere som vanligvis ikke står mye på banen leverer sånn som de gjorde. Det kan bli vanskelig for Apelgren og Hamar med fordeling av spilletid når mange spillere leverer gode prestasjoner.

Nå venter Runar i en tøff bortekamp på onsdag. Der det skal spilles om to viktige poeng som gutta fra Elverum er veldig sultne på.