Tusen takk for en magisk høst! – Elverum

Tusen takk for en magisk høst!

Først julefeiring og sen invasjon Oslo!

Igjen har vi vært gjennom en periode med utrolige opplevelser hvor vi sammen med våre spillere, supportere, samarbeidspartnere, frivillige og hele Norge har satt Elverum og norsk klubbhåndball på kartet.

Seksten år på rad har vi klart å forbedre klubbens prestasjoner fra en anonym tilværelse med spill i lavere divisjoner og 18 betalende tilskuere i Elverumshallen, til at vi i dag er et nasjonalt brand med supportere fra inn og utland med masse begeistring.

Når vi nå skal ta juleferie i et par dager så er det på tide og takke for alt de engasjement som alle dere rundt om viser for Elverum Håndball.

At få lov å være en del av dette og den stolthet vi sammen skaper er noe mange flere burde få føle på.
Hver dag har betydning og man virkelig føler at de prestasjoner gutta leverer på banen sammen med folkelighet, inkludering og samhold er med på å bygge noe som gjør håndballen betydningsfull.
Vi har siden lenge slått fast at vi ønsker å være Norges ledende håndballby med alt hva det innebærer av forpliktelser og ting du skal ha med deg på vegen.

Hadde vi bygget dette på en eller to rike folks lommebøker så hadde vi sikkert sportslig kunnet få det til men det som gjør Elverum Håndball så spesielt og som gir langsiktighet er kulturen som vi sammen har skapt gjennom over 70 år.
Kulturen hvor klubben ikke er enkeltpersoner men heller et kollektiv som gjennom håndballen skaper gode opplevelser, får mennesker til å blomstre og bety noe mere.

Hadde vi ikke hatt alle disse tingene på plass så er jeg sikker på at vi likt mange andre klubber kun hadde vært der oppe noen få år for å falle tilbake.
Et stort bevis på den kultur vi har skapt er den kommende Cupfinalen, igjen drar vi med over 2000 mennesker for å heie fram våre gutter.

Hadde vi kunnet hadde vi dratt med 2500-3000 men gledelig nok så er årets Cupfinale utsolgt og da må noen bli hjemme.

Cupfinalen er vår 5.e på ti år og i år skal vi alle ta i litt ekstra, Morten Nergaard har satt seg mål å ta en trippel i sin siste sesong og skal dette skje må vi vinne den 29.e.

Ha nå en skikkelig fin julefeiring med familie og venner så ses vi i romjula når vi sammen skal hjelpe Elverum og Storhamar til dobbelt gull for Innlandet.

God Jul til alle Elverumsinger både i inn og utland
//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball