2018 fra A til Å – Elverum Håndball – Elverum

2018 fra A til Å – Elverum Håndball

Vi gjør et forsøk på å oppsummere året som har gått fra A til Å!

A- Alexander Westby slo til og kom med på rundens lag i EHF Champions League to ganger, og ble også kåret til rundens spiller i den prestisjetunge turneringen etter siste møte med finske Cocks.

B – Børresen! Aleksander Børresen la skoene på hylla etter sluttspillet! Han ga seg som Elverums mestvinnende spiller, og har vært en bauta i Elverumslaget i en årrekke.

C – Champions League, eventyret har gitt oss magiske øyeblikk for fjerde år på rad. En hel håndballnasjon har krysset fingrene når Elverum har vært på poengtokt!

D – Dugnadsgjengen! Uten dem ville vi ikke hatt en klubb å gå til! De ordner opp før, under og etter kamper, sørger for at spillere, publiku og alle andre har det de trenger og lager magiske rammer rundt Norges Tøffeste Håndballshow! Tusen takk for den fantastiske jobben dere gjør!

E – Emil Kheri Imsgard! Han står som regel bak Morten Nergaard i køa, men i den avgjørende sluttspillfinalen mot ØIF Arendal fikk han det hele og fulle ansvaret for å vokte buret, og han gjorde det med høy presisjon og bidro sterkt til å sikre Elverums sluttspillgull!

F – Fredriksen! To stykk Fredriksen har bidratt stort til Elverums framgang denne sesongen. Mads Fredriksen kom inn som daglig leder i klubben i høst og har gitt friske pust inn i klubben. Magnus Fredriksen er på sitt andre år i Elverum og har virkelig vist at han kan styre skuta fra midtbanen, som igjen har gjort han aktuell for Christian Berges tropp til VM i januar.

G – Gulliksen! Kevin Gulliksen gjorde en glimrende karriere i Elverum før han raskt ble plukket opp av tyske Minden og overgangen ble et faktum etter årets sluttspill. Nå forsvarer han blant annet Norges ære på landslaget og er lagkamerat med de tidligere Elverumsspillerne Christoffer Rambo og Magnus Gullerud.
I det en Gulliksen gkk ut, kom også en ny inn i Elverumstroppen i sommer, Jesper Johan Gulliksen er Elverums tredjekeeper!

H – Holand Pettersen! Simen har vært avgjørende i flere viktige kamper, og sikret poengene i sluttsekundene i begge kampene mot Wacker Thun og Dinamo Bucuresti på hjemmebane! Uredd og treffsikker har han vist seg å være en svært god signering for Elverum!

I – I siste liten! Fem av Elverum Champions League-kamper denne sesongen ble avgjort i sluttsekundene, i overkant mye spenning, men vi elsker det!

J – Jonas Burud, vartet opp med et underarmsskudd av pur klasse i semifinalen mot Kolstad som kan ha vært prikken over i’en som sikret Elveurm plass i Cupfinalen!

K – Kjempe! Tine Poklar fikk seg en skikkelig smell mot Dinamo Bucuresti, men reiste seg mens blodet rant og manet laget og publikum til seier!

L – Lukas Sandell, ble Elverums toppscorer i NM og har vært en viktig blikke i Elverum som arvtaker etter Nikolaj Mehl på

M – Morten Nergaard har bestemt seg for å legge opp etter sesongen. Han toppet så langt sin siste sesong i svart og hvitt med å stenge buret i Cupfinalen og sikre sitt andre cupgull for Elverum som første spiller noensinne!

N – NM-gull! Elverum sikret sitt andre cupgull noensinne etter å ha slått Halden i cupfinalen, foran oppunder 2000 Elverumsinger ble det fest både før, under og etter kampen!

O – Oppmennene! Jonny Børresen og Roger Næss legger ned timer i bøtter og spann for å sikre at Elverumsspillerne har alle de beste verktøyene tilgjengelig til enhver tid. Enten det er klargjøring av drakter, bestilling av utstyr, organisering av bortekamper, kaffekoking på trening eller hva det enn måtte være har gutta krutt full kontroll, slik at Elverumsgutta kan levere maksimalt gjennom en lang sesong!

P – Poengrekord i Champions League for fjerde gang på rad! Elverum avsluttet på 13 poeng i årets gruppespill, men gikk likevel ikke videre. Det er første gang et lag med 13 poeng ikke har gått videre i den gjeve turneringen.

Q – Quiz! Hvem har egentlig scoret årets mål?

R – Rekorder i fleng! Det siste året har vi satt flere rekorder på og utenfor banen, rekordmange poeng i Champions League, rekordmange solgte sesongkort, rekordmange følgere i sosiale medier og mye mer!

S – Sluttspillgull og Seriegull! Den satt igjen når Elverum nok en gang overvant ØIF Arendal i sluttspillfinalen! Dermed vant Elverum sitt 9 sluttspillgull, det sjuende på rad! Det ble også seriegull for 3 gang på Elverum i år!

T – Terningen Arena! Norges Tøffeste Håndballarena, vår storstue er beryktet også ut i Europa, i året som har gått har vi vist nok en gang at vi står #SammenForElverum

U –  Ustoppelig! Sigvaldi Gudjonsson på løp er ustoppelig, det fikk Runar virkelig erfare når islendingen snappet ballen og scora ikke 1, ikke 2 med 3 ganger på ett minutt!

V – Verdens beste supportere! De følger oss land og strand rundt og gir gutta støtte i kamp etter kamp! Overdøver hjemmesupportere i hall etter hall og blør for drakta, vi er evig takkemlige!

W – Wall of Fame! Veggen er lansert og vi har forevighet flere store navn i Elverum Håndballhistorien på veggen i Terningen Arena! Flere skal det bli!

X – X-Faktor! Har vært avgjørende for Elverum det siste året,  og har bidratt sterkt til at de svarte og hvite har bikket kampene i sin favør!

Y – Yndlingslaget vårt! Elverum Håndball er og blir klubben i vårt hjerte!

Z – Zzzzzzzz…..Når du må vente gjennom hele sommeren før sesongen begynner igjen!

Æ – Ære! Det er en ære å ha fått dele dette året med dere!

Ø – Ørsted! Kristian har sittet mye på sidelinjen som følge av skade denne sesongen, men i høst skrev han ny kontrakt med Elverum som går fram til 2021!

Å- Året med stor Å! Det mest fremgangsrike året i Elverum håndballs historie så langt. Seriegull, NM-gull, sluttspillgull og poengrekord i Champions League. Helt magisk!