Blonz herjet igjen, når Norge slo Chile 41-20! – Elverum
Foto: Bjørn S. Delebekk / VG

Blonz herjet igjen, når Norge slo Chile 41-20!

Ny fantastisk prestasjon av Norge og Alexander Blonz!

Håndballgutta har glitret så langt i VM og tok tirsdag sin 4 strake seier i gruppespillet, når de kjørte over Chile 41-20.

En av gutta som bidro sterkt var den kommende Elverumsspilleren Alexander Blonz, som dundret inn 8 mål for Norge. Det sendte 18 åringen rett opp som kampens toppscorer og banens beste!

Blonz har vist klasse for Norge i kampene han har spilt. Han fikk godt med spilletid mot Chile og mot Saudi Arabia, og har virkelig vist at han har målteft og en teknikk som byr på showhåndball! Han fikk sin debut for A-landslaget i Gjensidige Cup i starten av Januar, hvor han ble banens beste i sin første landskamp, med 7 mål mot Nederland. Lørdag satte han 6 mål mot Saudi Arabia i VM og har på kort tid blitt norges nye yndling.

At en 18 åring går inn å leverer på den måten i sitt første mesterskap er helt villt! Det er bare å glede seg til denne gutten skal herje i svart og hvitt til høsten.

Norge står ubeseiret i VM så langt. Torsdag venter vertsnasjon Danmark i det som er spådd å være den mest krevende kampen i gruppespillet for Christian Berges menn!