Elverum signerer Thomas Solstad fra Halden! – Elverum

Elverum signerer Thomas Solstad fra Halden!

Fortsetter å styrke laget mot kommende sesong!

Elverum har signert den 21 gamle strekspilleren Thomas Solstad fra Halden Topphåndball.

Solstad har signert en 3 års kontrakt med Elverum som strekker seg fram til 2022, fra kommende sesong.

Elverums nykommer på strekspillerplass kommer fra Ski og har sin bakgrunn fra Follo håndball, før han tok steget til Eliteserieklubben Halden hvor han har vært de siste 3 sesongene.

Han var på banen når Elverum og Halden møttes til Cupfinalen i romjula, og har bidratt godt for laget fra grensebyen denne sesongen når han har vært i aksjon. 13 mål på 6 kamper så langt, denne sesongen. I fjor var han en av Haldens beste spillere med 61 mål i Eliteserien.

Solstad har flere ganger vært tatt ut til samling med Juniorlandslaget, hvor han har vørt med blant annet Magnus Abelvik Rød og Kevin Gulliksen.

Solstad har vært ute med skade i lengre tid denne sesongen, men ser ut til å være i full gang igjen for Halden når han nå går inn i siste del av sesongen, blant annet med å møte Elverum i Terningen 2.februar.

«Solstad er fortsatt ung og har mye karriere foran seg, han er dyktig til å holde tempoet og lese spillet», sier Nils Kristian Myhre i sportslig utvalg.

 

Spillerfakta:
Navn: Thomas Solstad
Født: 26.februar 1997
Tidligere klubben: Follo og Halden
Vekt: 107kg
Høyde: 194cm.

 

«Elverum er Norges beste klubb, og det er et perfekt sted for meg å utvikle meg sportslig. I tillegg blir det moro å spille foran Taiga’n og i en by med så stor håndballinteresse.», var det første Solstad påpekte når kontrakten var signert!

Solstad er en spiller som passer godt inn i Elverums spill, ved å takle høyt tempo godt. Han har fortsatt litt å gå på når det gjelder duellspillet i forsvar som han selv sier, og setter seg allerede nå mål om å forbedre denne delen av spillet!

«Den raske håndballen til Elverum er jeg sikkert på at vil passe meg veldig bra», påpeker Solstad selv.