Elverum i medvin på og utenfor banen! – Elverum

Elverum i medvin på og utenfor banen!

Elverum ruver høyest på handballtv-statistikken!

Flere og flere ser Elverum håndball i akjson, enten det er som publikum i hallen eller via mediakanalen.

Deriblant handballtv.com har Elverum hatt en formidabel økning av antall seere de siste sesongene. Etter at Østlendingen og Amedia tok over sendingen via sine kanaler har seertallet for Elverums håndballherrer skutt i været!

Forrige sesong var det 1477 som så Elverums hjemmekamper via handballtv. Denne sesongen har hele 2469 sett Elverum i aksjon via nettet. Det er en formidabel økning på 67% fra forrige sesong for Elverums Eliteseriekamper.

På bortebane har det ikke vært dårligere, fjorårets tall på 1514 er soleklart passert denne sesongen. Fra 2017/2018 sesongen til 2018/2019 sesongen har Elverum hatt en økning til 2408 seere, det tilsier en økning på 59%.

 

Totalt er 1008 flere sett Elverums hjemmekamper via nett, mens 894 flere har sett Elverums hjemmekamp.

Elverum Håndball er glade for samarbeidet med vår mediapartner Østlendingen, og vi er glade for at flere og flere følger Elverums herrer kjempe om poeng rundt om i norges land.

Det har vært mye håndball for Elverumspareriotene denne sesongen, interressen er derimot økende sesong for sesong, det er håndballsult i Elverum!

Vi tror på at vi formidler håndball folket vil se, og at vi pakker inn opplevelsen både på og utenfor banen til en håndballgave dere setter pris på!

Elverum kommer best ut på statistikken i handballtv, så langt denne sesongen bak følger ØIF Arendal etterfulgt av Halden.

Det er full fres i alle medier og supporterne vil bare ha mer og mer! Det skal vi gjøre det vi kan for å gi dere!

Takk for at dere støtter opp om satsningene, det gjlr Norges Tøffeste Håndballsjow enda bedre!